Dibala birao između Srba, pa se odlučio za Murinja! Sve je spremno za veliki potpis u Rimu!

18.07.2022

08:15

0

lepo je Portugalac nagovestio novo pojačanje

Dibala birao između Srba, pa se odlučio za Murinja! Sve je spremno za veliki potpis u Rimu!
Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP - Copyright Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Spekulisalo se dosta prethodnih dana o budućnosti Paula Dibale, čak je bilo i saznanja da je tetovaža Žozea Murinja nagoveštaj da će u Romu, a dobro obavešteni Fabricio Romano, donosi nam ekskluzivu.

Italijan navodi da će Dibala, kao slobodan igrač pravo u Romu, gde ga čekaju Žoze Murinjo i srpski vezista, Nemanja Matić.

 - Roma je spremna da potpiše Paula Dibalu kao slobodnog igrača, već je dogovoreno. Dibala će potpisati do juna 2025. godine, a prihvaćena je ponuda za ugovor sa Romom, koja priprema dokumentaciju - navodi se u Romanovoj objavi na društvenim mrežama, te se dodaje:

 

 

- Žoze Murinjo je mnogo puta zvao Dibalu kako bi mu objasnio projekat kluba. Paulova plata bi mogla da dostigne 6 miliona evra po sezoni sa uključenim dodacima, posao je sada završen - otkrio je Fabricio Romano.

Argentincu je istekao ugovor sa Juventusom, čiji dres je nosio od 2016. godine, a naznaka o potpisivanju novog nije bilo. Pokušavali su u Torinu da Dibali pronađu bolju ulogu pored Dušana Vlahovića, ali je izgleda došlo vreme za rastanak.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike