Matić šmekerskim gestom na prvu kupio Dibalu! Argentinac pobegao od Totijeve desetke, Srbin ga spasao daljih muka!

18.07.2022

20:39

0

Autor: 24sedam

Nekadašnji reprezentativac Orlova ustupio svoj broj novom saigraču

Matić šmekerskim gestom na prvu kupio Dibalu! Argentinac pobegao od Totijeve desetke, Srbin ga spasao daljih muka!
profimedia-0699199637 - Copyright Profimedia/Lisa Guglielmi/ipa

Jedan gest bio je dovoljan Nemanji Matiću da na prvu „kupi“ naklonost budućeg saigrača Paula Dibale. Iskusni Argentinac privodi kraju poslednje detalje ugovora sa Romom, a posle uspešno završenih lekarskih pregleda doskorašnji fudbaler Juventusa našao se u pomalo neočekivanom problemu sa izborom broja na dresu.

Kada je postalo izvesno da će sjajni Gaučos stići u sastav Žozea Murinja među fudbalskim fanaticima je jedna od prvih asocijacija bila ta da će Totijeva desetka konačno dobiti novog vlasnika.

Nosio je Dibala jedan od omiljenih brojeva fudbalskih genijalaca kroz decenije s velikim uspehom u Juventusu, međutim Rominu „10“ nije želeo. Verovatno i sam svestan da bi tim potezom samo stavio dodatni i potpuno nepotrebni teret na svoj pleća, Argentinac je poželeo da zaduži broj koji nosi u nacionalnom timu (21), međutim njega je već kaparisao Matić.

Ipak, nekadašnji reprezentativac Orlova napravio je šmekerski gest. Bez pogovora je dres sa brojem 21 prepustio jednoj od najvećih zvezda tekućeg prelaznog roka, pa će on debitantsku sezonu u Seriji A odigrati sa osmicom na leđima.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike