Murinjo se pohvalio tetovažom koju samo on može da nosi, pa krenuo po kapitalno pojačanje! (FOTO/VIDEO)

18.07.2022

05:03

0

Autor: 24sedam

Iskusni strateg uradio unikatan tatu

Murinjo se pohvalio tetovažom koju samo on može da nosi, pa krenuo po kapitalno pojačanje! (FOTO/VIDEO)
62a58874-1b3d-4264-9ba1-b912c30e23b0 - Copyright Printscreen/Instagram

Posebni je odlučio da svoje telo ukrasi posebnom tetovažom. Trener Rome Žoze Murinjo pohvalio se na društvenim mrežama unikatnim tatuom koji samo on može da nosi, da bi nekoliko sati kasnije transfer guru Fabricio Romano lansirao informaciju da portugalski strateg na „Olimpiko“ želi da dovede Paola Dibalu.

 

 

Ali, krenimo redom… Prvo par redova o tetovaži…

Temperamentni Portugalac je proletos postao prvi trener u istoriji koji može da se pohvali osvajanjem sva tri UEFA klupska takmičenja. Posle Lige šampiona sa Portom i Interom, te Lige Evrope sa Mančester junajtedom, Murinjo je pre nekoliko meseci Romu doveo do trona premijernog izdanja Lige konferencija… Tako je i došao na ideju da poseban rezultat ovekoveči za sva vremena.

 

 

- Radost Rimljana me je naterala da uradim ovo. Razmišljao sam kako da napravim nešto posebno, što bi odalo počast klubovima sa kojima sam osvojio evropsko takmičenje. U isto vreme, hteo sam unikatnu tetovažu koju samo ja mogu da nosim, barem zasad. Alberto mi je predstavio ideju, a ja sam je doradio – kazao je Murinjo i potom se pohvalio umetničim delom koji će mu do kraja života krasiti rame.

 

 

Sad se postavlja pitanje da li će poseban rezultat, Posebnom biti dovoljan argument da ubedi argentinskog ofanzivca da se preseli u Rim. Pošto je po završetku sezone napustio Juventus, Dibalu su povezivali sa mnogim klubovima. Jedno vreme bio je viđen u Interu, međutim još nije stavio paraf na ugovor ni sa jednim klubom, što Murinjo želi da iskoristi i dovede zvučno pojačanje pred takmičenje u Ligi Evrope i borbu za povratak Rome u vrh italijanskog fudbala.

Romano saznaje da su čelnici Rome u nedelju imali sastanak sa Dibalinim zastupnicima i predočili im ponudu u pokušaju da ga ubede da obuče dres „vučice“, a njegova konačna odluka očekuje se uskoro.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike