Ramadani u Milanu završava transfere srpskog tandema

24.12.2020

15:21 >> 15:22

0

Uskoro bi moglo biti poznato kako će se razvijati karijera dvojice Nikola, Milenkovića i Maksimovića

Ramadani u Milanu završava transfere srpskog tandema
Copyright Tanjug/Fredrik Varfjell/NTB scanpix via AP

Fali Ramadani poslednjih dana ima pune ruke posla u Milanu.

Mnogi italijanski portali preneli su vest da se poznati menadžer iz Skoplja trenutno nalazi u “prestonici mode”, gde pregovara sa dva milanska kluba oko transfera svojih igrača. U pitanju su dva Srbina: Nikola Milenković i Nikola Maksimović, iako se na početku mislilo da je razlog njegovog dolaska razgovor sa Paolom Maldinijem oko prelaska Luke Jovića iz Real Madrida.

Pročitajte još

Nikole Milenković postaje najvažniji cilj Milana u sledeća dva prelazna roka. “Rosoneri” se i dalje suočavaju sa skupim zahtevom za obeštećenje od Fjorentine. Svako odlaganje plaćanja traženih 40.000.000 evra dovodi ih u rizičnu situaciju zbog Engleza, kojima taj iznos neće biti preveliki ako odluče da ga dovedu.

Na ostrvu se uveliko nagoveštava povratak Murinja u trku za 23-godišnjim Srbinom, koga nije uspeo da angažuje dok je bio menadžer Mančester junajteda, ali bi sada to mogao da učini kao strateg Totenhema. Maldini nema mnogo vremena, što će mu verovatno Ramadani predočiti u narednim razgovorima.

Na drugoj strani Milana, Ramadanija čekaju i sastanci sa Bepeom Marotom oko Nikole Maksimovića, koji nije uspeo da se dogovori sa Napolijem oko plate u novom ugovoru, pa će sasvim izvesno napustiti Napulj na kraju sezone. Inter bi mogao da bude njegova sledeća stanica u Italiji, posle Torina i Napolija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike