Sve duži red za Marka Dmitrović: Još jedan velikan želi Srbina na golu

24.12.2020

14:31 >> 14:41

0

Golman orlova uskoro napušta Ejbar

Sve duži red za Marka Dmitrović: Još jedan velikan želi Srbina na golu
Copyright Marko Dmitrović, MN Press

Marko Dmitrović sasvim izvesno napušta gol Ejbara nakon četiri uspešnih godina na njegovom golu. Srbin će sačekati jun i potpisati ugovor sa novim klubom kao slobodan agent, a ne bi bilo veliko iznenađenje ako bi jedan od zainteresovanih klubova to učinio i tokom zime da bi tako dobio ovu trku sa ostalim konkurentima.

Pročitajte još

Prema najavama iz Španije trenutno su Dmitrovićevom potpisu najbliži Sevilja i Real Sosijedad, pa će golman “orlova” imati slatke muče prilikom odabira nove sredine. U Sevilji ga sasvim očekuju mečevi u Ligi šampiona i borba za visok plasman, ali i konkurencija odličnog golmana Marokanca Bonoa, dok bi potpisom za Baske bio bliži statusu startera.

Trenutni poredak na tabeli pokazuje da su se i ambicije Sosijedada pojačale u ovoj sezoni. Nalaze se na trećem mestu, samo zato što već pet utakmica nisu pobedili i time su pokvarili fenomenalan start sezone.

Na ruku Baska idu i dobri odnosi Dmitrovićevog menadžera Mele Kodra sa upravom Sosijedada. Njegov rođeni brat Meho Kodro igrao je za tim iz San Sebastijana i bio jedan od najboljih strelaca u klupskoj istoriji, a kasnije je započeo i trenersku karijeru radeći u njihovoj Omladinskoj školi.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike