Lalatović "udara jako" i u novom klubu! Pa nije ovo Srbija, gde Zvezda i Partizan uzmu po 100 bodova!

11.06.2022

10:01

0

Autor: 24sedam

- Iste uslove kakve sam imao u Srbiji imam i ovde, nisam dizao cenu - kazao na promociji

Lalatović "udara jako" i u novom klubu! Pa nije ovo Srbija, gde Zvezda i Partizan uzmu po 100 bodova!
Nenad Lalatović - Copyright MN Press

Nenad Lalatović je i predstavljen kao novi šef stručnog štaba banjalučkog Borca. Doskorašnji trener Radničkog 1923, koji je sačuvao status superligaša raduje se novom izazovu. Sa druge strane Drine, još nije radio.

- Veliko hvala ljudima u klubu na poverenju. Dogovorili smo se za pet minuta jer je i moja želja bila da dođem i da se oprobam u ovoj ligi. Iste uslove kakve sam imao u Srbiji imam i ovde, nisam dizao cenu. Želja mi je bila da radim u Banjaluci u Republici Srpskoj - kazao je Lalatović na promociji, a zatim napravio paralelu između Premijer i Superlige.

- Imam energiju ali i znanje, volim ovaj posao. Shvatio sam da je ovo kvalitetna liga u kojoj može svako svakog da pobedi, a ne kao u Srbiji da Zvezda i Partizan uzmu po 100 bodova. Ne zanima me nacionalnost, sve ljude poštujem i cenim i tako će biti i u budućnosti.

Došao sam da sa mojim Borcem pokušam da osvojim bar jedan od dva trofeja - rekao je između ostalog mladi trener.

Takođe je pričao i o neostvarenim planovima.

- Hteo sam Vukadinovića iz Vojvodine, ali on želi u Saudijsku Arabiju, Jovančić je potpisao za TSC i Vujadinović je potpisao za Čukarički. Doveli smo Andrića sa mnom ovde i sigurno ima tu imena još da se pojačamo i imamo zapaženiju ulogu - zaključio je Lalatović, poznat po temperamentu i "jakim" izjavama.

Stigao i Mrkaić

- Napadačka linija je jača za Momčila Mrkaića koji dolazi iz redova novosadske Vojvodine.

Rođeni Trebinjac, koji je ponikao u redovima Leotara se vraća u Premijer ligu BiH u kojoj je igrao za Drinu, Radnik, Vitez i Zrinjski.

Na "Karađorđu" je sarađivao sa Nenadom Lalatovićem, a bio je član generacije koja se po drugi put u klupskoj istoriji domogla trofeja u Kupu Srbije - navedeno je na sajtu Borca.

Inače, novom treneru Borca javio se 21 igrač: Bojan Pavlović, Strahinja Bošnjak, Aleksandar Vojnović, Aleksandar Subić, Amar Begić, Dejan Meleg, Jovo Lukić, Obren Cvijanović, Donald Mols, Dino Ćorić, Filip Račić, David Čavić, Savo Sušić, Ivan Grgić, Marko Kujundžić, Đorđe Milojević, Nikola Lakić, Nikola Andrić, Marko Brkić, David Vuković i Luka Kulenović.

Benjamin Tatar dolazi danas, dok reprezentativne obaveze imaju Nikola Ćetković, Luka Damjanović, Srđan Janjetović, Enver Kulašin i Dejan Popara.

Iduće sedmice Borčeva ekspedicija seli se na pripreme u Sloveniju.

Debi na klupi Banjalučana, Lalatović će imati protiv Vojvodine 20. juna u prvoj prijateljskoj utakmici u Sloveniji, a zatim slede okršaji sa Celjem, Goricom i najvjerovatnije Rijekom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike