Bufon žali samo zbog jedne stvari u životu i uradiće je čim završi karijeru! Zbog toga je zamalo završio u zatvoru!

15.07.2022

05:10

0

Autor: G. F.

Čuveni italijanski golman mora nešto da učini svojim roditeljima za ljubav

Bufon žali samo zbog jedne stvari u životu i uradiće je čim završi karijeru! Zbog toga je zamalo završio u zatvoru!
Đanluiđi Bufon - Copyright Profimedia

Legenda italijanskog, evropskog i svetskog fudbala Đanluiđi Bufon boravio je ovih dana u Beogradu i obavio testiranje pred početak nove sezone.

Čovek koji sa svoje 44 godine i dalje brani za Parmu, planira čak i da produži ugovor sa svojim prvim klubom u karijeri, priznao je kako ga u životu "muči" samo jedna stvar.

Šta to može da smeta čoveku koji je bio čak i prvak sveta sa Italijom 2006. godine, zaista je zanimljivo pitanje. A odgovor je još zanimljiviji.

- Kada se povučem iz fudbala sigurno ću prvo uzeti odmor kako bih mogao da posvetim vreme i sebi i porodici. A onda žu da završim srednju školu! Roditelji mi vade mozak zbog toga već 25 godina.

Bufonov otac bio je dizač tegova, a majka bacačica kugle pre nego što su se odmetnuli u profesorske vode. Kao akademskim građanima oduvek im je smetalo to što im sin nema završenu srednju školu.

 

 

- Da nije bilo fudbala verovatno bih postao profesor fizičkog vaspitanja kao moji roditelji. Uvek sam voleo da provodim vreme sa decom i da se bavim sportom.

Bio je čuveni Điđi i deo velikog skandala koji se tiče baš edukacije. Skandal je bio toliko veliki da je zamalo završio iza rešetaka.

Sve zbog toga što je na osnovu lažne diplome upisao pravni fakultet Univerziteta u Parmi. Nakon provere dokumenata ustanovljeno je da Bufon nije završio školu čiju je diplomu priložio. Škola je potom tužila Điđija, ali su uspeli da se dogovore da im čuveni golman plati određenu sumu i da javno prizna da se stidi cele priče, pa su odustali od krivičnog gonjenja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike