Otac mu je izbacio i Zvezdu i Partizan, a on ludim golom odveo Slovan dalje u LŠ! Ovo treba videti! (VIDEO)

14.07.2022

16:26

0

Autor: 24sedam

Gol Vladimira Vajsa mlađeg u 120. minutu je za prepričavanje

Otac mu je izbacio i Zvezdu i Partizan, a on ludim golom odveo Slovan dalje u LŠ! Ovo treba videti! (VIDEO)
profimedia-0391172584 - Copyright Profimedia

Navijači Partizana i Crvene zvezde dožive "blaži nervni  slom" kad  god se pomene Vladimir Vajs. Ovaj fudbalski stručnjak je sa Artmedijom izbacio Partizan u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona 2005. godine, a onda sa Kairatom Crvenu zvezdu u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope 2015. godine.

Junak ovogodišnjih kvalifikacija za Ligu šampiona, bar dosad odigranih utakmica, je sin tog dželata naših klubova, fudbaler koji ima isto ime i prezime kao i njegov otac.

 

 

Vladimir Vajs (32) igrao je u karijeri za Mančester siti, Bolton, Rendžers, Espanjol, Peskaru, Olimpijakos, Lekhviju i Al-garafu, da bi pre dve godine konačno obukao dres tima iz rodne Bratislave - Slovana.

I sada je istinski heroj kluba. U  prvom kolu kvalifikacija za LŠ Slovan je slovio za apsolutnog favorita u duelu sa Dinamom iz Batumija, ali posle dve utakmice nijedan tim nije uspeo da postigne gol.

 

 

Ušlo se u produžetke, Dinamo je poveo u 104. minutu i delovalo je da je iznenađenje blizu. Ipak, u 115. minuitu Slovan je uz mnogo sreće izjednačio i svi su čekali da se pristupi izvođenju penala.

Tada je na  scenu stupio Vladimir  Vajs i postigao gol vredan plasmana u drugi krug kvalifikacija. Gol kakav se ne viđa baš često, posebno ne u ozbiljnim utakmicama.

 

 

Izveo je Slovak korner i direktno iz ćoška pogodio mrežu rivala. Ozbiljna majstorija, mora se priznati.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike