Srbin izbacio klub sa Kosova! Golčina i emotivna proslava pobede Partizanovog deteta (VIDEO)

14.07.2022

17:28

0

Autor: 24sedam

Nemanja Belaković pogurao Liepaju u duelu sa ekipom Gnjilana

Srbin izbacio klub sa Kosova! Golčina i emotivna proslava pobede Partizanovog deteta (VIDEO)
20180422mmBelako03 - Copyright MN Press

Predstavnik samoproglašene države Kosovo, ekipa Gnjilana završila je svoj evropski put već u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

U dvomeču su od njih bili bolji fudbaleri letonske Liepaje. Bilo je 1:0 za domaćina u južnoj srpskoj pokrajini prošle nedelje i 3:1 danas u Letoniji!

Printscreen/YouTube
 

A jedan od junaka pobede Liepaje je Srbin Nemanja Belaković, momak koji je igrao u mlađim kategorijama Partizana, Bambija i Sloge iz Kraljeva, te Teleoptka i OFK Beograda.

Seniorsku karijeru počeo je upravo na Karaburmi, a nastupao je i za Novigrad, Čukarički, Spartaks i TSV Hartberg pre nego što je ove sezone zadužio opremu Liepaje.

Belaković je meč sa FK Gnjilane počeo sa klupe, a kako stvari nisu išle prema planu u igru je ušao na poluvremenu. I bukvalno pokrenuo saigrače.

 

 

U 49. minutu Karasausks je doveo Liepaju u vođstvo, ali je Krasnići šokirao sve samo dva minuta kasnije. A onda je na scenu  stupio Nemanja i lepim golom vratio svoj tim  u vođstvo, odnosno poravnao rezultat iz obe utakmice.

Usledilo je  veliko slavlje Belakovića,  koji je u trku skinuo dres, a onda proklizao na kolenima u stilu legendarnog Dragana  Mancea.

Kažnjen je žutim  kartonom za skidanje dresa, ali mu sigurno to  nije teško palo, posebno nakon 88. minuta kada je Dodo postigao gol za konačnih 3:1 i prolaz letonske ekipe dalje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike