Mane nije tipičan fudbaler! Nikad u životu nije uzeo džojstik u ruke, a evo i zašto!

14.07.2022

13:59

0

Autor: G. F.

Senegalac objasnio da ga nema ni na zabavama, on ima drugačiji pristup životu

Mane nije tipičan fudbaler! Nikad u životu nije uzeo džojstik u ruke, a evo i zašto!
profimedia-0691478247 - Copyright Profimedia

Novopečeni igrač Bajerna, glavni kandidat za najboljeg igrača Afrike Sadio Mane, sve je samo ne tipičan fudbaler.

Mane je inače poznat i po tome što svim silama pomaže narodu u rodnom Senegalu, kao i po neverovatnoj požrtvovanosti kada se radi o nastupima u dresu reprezentacije, a sigurno je da je jedan od omiljenih fudbalera današnjice svim ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svetu.

Pristup životu sjajnog Senegalca razlikuje se od onog kojem pribegavaju njegove kolege, pa je tako Mane otkrio stvar koja je mnoge začudila.

Za razliku od velike većine svojih kolega doskorašnji igrač Liverpula nikada u životu nije zaigrao PES ili FIFA, kao ni bilo koju drugu video igricu.

- Nikada nisam voleo "Play station", nikad ga nisam ni igrao! Mislim da je to nešto na šta se samo gubi vreme. A ja ne želim da gubim vreme na ovome svetu - filozofski je objasnio Senegalac, pa onda dodao i rečenicu koja je tek iznenadila, ali koja možda i objašnjava njegove sjajne igre:

- Nikada nisam bio ni na žurki. Nikad mi čak nije palo ni na pamet. Ako ne budem davao sve što imam da bih bio dobra fudbaler, nikada to neću ni postići!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike