Rastaju se Zvezda i Rišario? Šampion pristao na ponudu, Holanđanin se još nećka!

12.07.2022

16:41

0

Crveno-beli na dobrom putu da rasterete budžet

Rastaju se Zvezda i Rišario? Šampion pristao na ponudu, Holanđanin se još nećka!
20220624vpZivkovic1 - Copyright MN Press

Došao je Rišario Živković kao potencijalno velika bomba u Crvenu zvezdu, ali na stadionu „Rajko Mitić“, kao uostalom i tokom većeg dela karijere, nije eksplodirao.

Iako je tokom nedavnih priprema delovalo da bi Holanđanin mogao da dobije još jednu priliku na najvećem srpskom stadionu, Dejan Stanković je odlučio da ga ne licencira za takmičenje u Superligi što je bio jasan signal da bi dve strane trebalo da pronađu što bezbolniji izlaz iz ugovora koji je na snazi još dve godine.

Crveno-beli nisu morali dugo da čekaju da im se otvori mogućnost da rasterete budžet, pošto je na „Marakanu“ iz Poljske stigla ponuda koju su Terzić i saradnici veoma radi da prihvate. Ipak, mali problem, u ovom trenutku, pravi Živković.

Portal „Mozzart sport“ piše da je Legija poželela Rišarija na jednogodišnju pozajmicu, koju bi platila pokrivanjem celokupnog ugovora za jednu takmičarsku godinu. U prevodu, velikan iz Varšave spreman je da Holanđaninu da 420.000 evra, plus bonuse za gol (2000 evra) i asistenciju (1000 evra).

Da se pitaju samo crveno-beli posao bi već bio blizu realizacije. Ipak, fudbaler ima nešto drugačije planove i želi da sačeka eventualni poziv iz Holandije, a beogradski portal na kraju ističe da je pitanje koliko će Poljaci biti spremni da čekaju konačan odogovor iz Beograda.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike