Kangva odmah pokazao da je pravo pojačanje, a njega oduševili navijači Crvene zvezde!

11.07.2022

11:44

0

Autor: 24sedam

Debi u crveno-belom dresu fudbaler iz Zambije začinio lepim golom

Kangva odmah pokazao da je pravo pojačanje, a njega oduševili navijači Crvene zvezde!
kangva - Copyright MN Press

Utakmica sa Radničkim iz Niša na otvaranju Superlige pokazala je da će Crvena zvezda i ove godine biti moćna.

Kada se postignu četiri gola ekipi koja će Srbiju predstavljati u Evropi, to mora nešto da znači. Sigurno je da znači navijačima crveno-belih da u dobroj atmosferi krenu u novu sezonu, a još sigurnije da momcima koji su prvi put zaigrali za Zvezdu na nekoj zvaničnoj utakmici znači još više.

Jedan od njih je internacionalac iz Zambije Kingsi Kangva, momak koji je odmah pokazao da zna mnogo o fudbalu i da je pravo pojačanje za tim Dejana Stankovića. Debi je krunisao golom, pa je razumljiov da je veoma zadovoljan.

- Odličan početak za mene. Odradili smo fenomenalne pripreme, vredno trenirali i izuzetno mi je drago što se rezultat našeg napornog rada vidi već na početku šampionata. Brzo sam se uklopio u ekipu, odlično se razumem sa saigračima, a gol koji sam postigao verujem da je samo jedan u nizu. Imao sam još nekoliko dobrih prilika, što mi mnogo znači zbog samopouzdanja. Očekuje nas mnogo izazova u narednom perodu, uskoro i kvalifikacije za Ligu šampiona, polako podižemo formu i bićemo spremni za sve što nas očekuje - istakao je Kangva (23), ma koga je poseban utisak ostavila atmosfera sa tribina.

- Oduševljen sam navijačima, imao sam priliku da pogledam snimke i vidim kako izgleda kada je Marakana puna. Bili su fenomenalni tokom čitave utakmice protiv Radničkog iz Niša, voleo bih da ih bude više i da zajedno ostvarujemo ciljeve. Očekujemo još ispunjenije tribine i još bolju našu realizaciju, potrudićemo se da postignemo i na sledećem meču veliki broj golova u kojima će uživati svi zvezdaši - rekao je Kangva.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike