Kraj! Rastali se Zvezda i Italijan!

13.07.2022

09:37

0

Autor: 24sedam

Sporazumno raskinut ugovor

Kraj! Rastali se Zvezda i Italijan!
Falko i Pičini - Copyright MN Press

Kristijano Pičini više nije fudbaler Crvene zvezde. Kako je potvrđeno na klupskom sajtu, posle šest meseci je došlo do sporazumnog raskida ugovora sa italijanskim desnim bekom.

Odluku je obrazložio i sportski direktor prvaka Srbije, Mitar Mrkela.

- Hvala Kristijanu na profesionalnom odnosu prema klubu. Reč je o veoma kvalitetnom igraču, koga je zadesila teška povreda i još nije uspeo da se vrati na nivo na kom je bio. Odigrao je dobru polusezonu, našao se i na spisku italijanske reprezntacije u junu, ali tempo je u ovom trenutku prejak.

Shvatili smo da ni pored dobro odrađenih priprema ne može da bude u top formi za kvalifikacije za Ligu šampiona, njemu je bilo jasno da ne može da pomogne klubu na način na koji želi i odlučili smo se za sporazumni rastanak. Bio je veoma fer prema klubu, pa nećemo imati nepredviđenih izdataka. Želimo mu sve najbolje u nastavku karijere - rekao je Mrkela.

Podsetimo, Pičini je u januaru ove godine stigao kao slobodan igrač. Došao je iz španske Valensije, a u crveno-belom dresu odigrao je 13 utakmica. Međutim, partije koje je pružao nisu bile na nivou očekivanja, s obzirom da je došao iz španske lige, kao i da je bio na spisku Roberta Manćinija.

Sada će rešenje na poziciji desnog beka biti Marko Gobeljić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike