Zvezda slomila Pešića! Šilja rekao DA, pregovara se sa Karagumrukom oko obeštećenja!

12.07.2022

20:38

0

Autor: 24sedam

Iskusni napadač na pola puta do povratka na Marakanu

Zvezda slomila Pešića! Šilja rekao DA, pregovara se sa Karagumrukom oko obeštećenja!
20171022mmPesic04 - Copyright MN Press

Dugo je Crvena zvezda lomila Aleksandra Pešića i na kraju ga je slomila. Iskusni napadač rekao je DA srpskom šampionu, kojem sada ostaje da sa turskim Karagumrukom dogovori visinu obeštećenja, pošto srpski napadač s klubom ima ugovor na još godinu dana.

„Arena sport“ piše da su pregovori Zvezde i Pešića trajali skoro tri nedelje. Pokušavali su čelnici srpskog prvaka da omekšaju Šilju i ubede ga da se vrati na „Marakanu“, što su na kraju i uspeli ponudivši mu, kako ističe „Arena“, veoma dobar četvorogodišnji ugovor.

Iskusni Nišlija je još jednom razgovarao sa porodicom i kako je obećao, a on drži reč, javio je večeras da je sve uslove prihvatio. Crvena zvezda sada mora da ga otkupi od Karagumruka, ekipe u kojoj je Pešić prošle sezone odigrao veoma dobro, uz 14 datih golova. Turci nisu laki pregovarači, a prema saznanjima "TV Arena sporta", radi se o sumi većoj od 500.000 evra.

Podsetimo, Pešić je već nosio crveno-beli dres u kojem je ostavio sjajan utisak iako je u Zvezdi proveo samo jednu sezonu (2017/18.) u kojoj je na 52 meča postigao 29 golova uz 22 asistencije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Arena sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike