Partizanov novajlija veruje u tim i titulu: Andrade se sjajno uklopio, žali zbog gola i sebe smatra starosedeocem

11.07.2022

10:13

0

Već na prvoj utakmici je pokazao šta ume

Partizanov novajlija veruje u tim i titulu: Andrade se sjajno uklopio, žali zbog gola i sebe smatra starosedeocem
Patrik Andrade - Copyright FK Partizan

U novu sezonu, fudbaleri Partizana ušli su jači za nekoliko pojačanja, među kojima je bio i Patrik Andrade. Već na pripremama pokazao je da se odlično uklapa u ekipu, te da je atmosfera na višem nivou.

Da je odlično pojačanje i na terenu, pokazao je u subotu, na otvaranju Superlige, kada su crno-beli gostovali Javoru u Ivanjici.

- Zaista se ovde super osećam, što se moglo videti još tokom priprema. Imamo sjajnu ekipu, ne samo nas strance koji se družimo neprekidno, već su svi saigrači fenomenalni! Sada, kada je došao Fusi, ja mu dođem kao starosedelac - naveo je Andrade, prenosi zvanični sajt Partizana, te dodao:

- Važno je da smo pobedili! Ova ekipa ima potencijal, a kada je dobra energija, onda ni put nije problem. Teren nije bio baš sjajan, pa je bilo malo teže da sprovedemo celu zamisao, ali hvala Bogu, otvorili smo utakmicu na vreme i završilo se sve na najbolji način.

Već na debiju, Andrade se upisao kao asistent, međutim, pogodak Rikarda je poništen.

- Nažalost, nisu priznali gol, ali dobro…Važno je da je kasnije postignut novi i to kakav! Radićemo još, svakako, na tome. Za sada, ne mogu da se žalim, svi su sjajni i samo guramo napred! Verujem u tim i da možemo do titule!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike