Zvezdaši navalili na sezonske ulaznice, puštene i u onlajn prodaju! Za jedan dan otišlo više od 500 karata!

25.06.2022

08:38

0

Fudbaleri Crvene zvezde imaće veliku podršku navijača u narednoj sezoni

Zvezdaši navalili na sezonske ulaznice, puštene i u onlajn prodaju! Za jedan dan otišlo više od 500 karata!
KUP-179(1) - Copyright MN Press

Od srpskog fudbalskog šampiona Crvene zvezde očekuje se da u narednoj sezoni naprave neke velike stvari. Pristigla su pojačanja, tim se uveliko priprema za obaveze, a klub je, svestan važnosti podrške navijača, u prodaju opustio sezonske ulaznice.

A interesovanje gotovo nestvarno. Već prvog dana otišla je čak 531 sezonska ulaznica! Ovim podatkom  pohvalili su se i na zvanično sajtu Crvene zvezde.

- Sledi jedna od najvažnijih sezona u novijoj istoriji Crvene zvezde, a naši navijači to najbolje umeju da osete i prepoznaju. Mobilizacija među svim zvezdašima odjekuje toliko da je već prvog dana zavladalo neverovatno interesovanje, a da je brojka prodatih ulaznica pokazala da su Delije najvernije na svetu i da su zaista 12. igrač našeg kluba - objavili su crveno-beli i naglasili da je do sezonski karata moguće doći i bez odlaska na blagajnu:

- Prodaja sezonskih ulaznica, naravno, još uvek traje, a sada ste u mogućnosti da do nje dođete i onlajn, putem sledećeg linka: https://crvenazvezda.iticket.rs/scc/sezonska-ulaznica-2022-2023/packages-405384.html.

Ako je suditi po prvom danu stadion Rajko Mitić biće fino popunejn naredne sezone, a to je ono što svaki fudbaler ćeli da doživi. Lakše se onda stiže i do velikih rezultata, koji su svakako cilj Zvezde.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike