Stanković video mnogo lepih stvari u prvoj pobedi, a imao je poruku za Rišaira: Ako si ovo ti...

24.06.2022

19:38

0

Zvezda je pobedila na početku priprema, a trener blista od sreće

Stanković video mnogo lepih stvari u prvoj pobedi, a imao je poruku za Rišaira: Ako si ovo ti...
dejan stanković - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Crvena zvezda je pobedila u prvoj pripremnoj utakmici, savladan je Bravo 2:1 i to posle preokreta golovima Rišaira Živkovića.

Trener Dejan Stanković je isključen početkom drugog poluvremena, a posle utakmice je rekao da je prezadovoljan i da je video mnogo lepih stvari.

- Utisci su fenomenalni. Ovo je pokazatelj da momci rade i da se ponašaju dobro. Za prvu kontrolnu utakmicu posle sedam dana, rekao bih da sam prezadovoljan. Videlo se i da je umor prisutan, ali to je normalno i ne bih da se ponavljam kao svi treneri. Kad igraš za Zvezdu, onda i na prijateljskim utakmicama treba da ostaviš jak i dobar utisak. Neko je odigrao 45, neko 60, neko 30, ali ćemo nadoknaditi minute za sve. Imamo još tri dobre kontrolne utakmice, nastavljamo u istom ritmu. Da se malo odmorimo i da nastavimo sa dobrim radom.

Rasprava sa sudijom zbog koje je isključen?

- Sudija je unosio nervozu, primetio sam da igrači mogu da dobiju žuti ili crveni karton, tako da sam reagovao da bih to sprečio.

 Debitovao je Kanvga, Nikolić je zaigrao posle šest meseci, Sanogo je igrao na štoperskoj poziciji, a tu je, naravno, i dvostruki strelac Živković.

- Kangva pokriva dosta pozicija. Počeo je ispred odbrane, pa je otišao poludesno. Ima intenzitet, igra sa obe noge i pravo je pojačanje za Crvenu zvezdu. Nikolić se vratio na teren, videlo se da mu fale utakmice, ali kvalitet je tu. Sanogo na štoperu je adaptacija. Mnogo nam je dao i pokazao, on ispred odbrane rešava dosta situacija, adaptirao se, kao i Gobeljić, pa i Pićini. Što se Živkovića tiče, prvi gol mnogo lep, drugi iz dobre akcije. Ako je to on, to je dobro za nas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike