Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Orlići, delfini, a kako da sve prođe bez Zvezde, Partizana i Vojvodine

24.06.2022

08:03

0

Autor: 24sedam

Podsećamo vas na ponudu na kanalima TV Arena sport

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Orlići, delfini, a kako da sve prođe bez Zvezde, Partizana i Vojvodine
Top TV prenosi - Copyright MN Press/FK Partizan/FK Crvena zvezda

Fudbaleri srpskih superligaša su na pripremama za sezonu koja će početi uskoro, omladinska reprezentacija igra na Evropskom prvenstvu u Slovačkoj, a naši najbolji vaterpolisti učestvuju na Svetskom šampionatu u Mađarskoj...

Ukratko, ovo su najvažniji sportski događaji koje možete da gledate u televizijskim prenosima, danas, kao i u naredna dva dana. Tako da ćemo vam u narednim redovima preporučiti prenose ne samo za subotu i nedelju, već i za danas, pa će ovo biti svojevrsni produženi vikend.

Današnji program otvoriće Partizan. Crno-beli su nekoliko dana radili u Beogradu, a zatim stigli u Sloveniju. Danas ih očekuje duel sa prvakom Rumunije, ekipom Kluža, a do kraja priprema planirani su i okršaji sa Spartakom iz Trnave, kao i Fenerbahčeom u Gracu.

Početak okršaja sa "železničarima" je planiran za 17.30, uz direktan prenos na Premium 2 kanalu TV Arena sport.

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće prvu test utakmicu na pripremama u Sloveniji. Na Zlatiboru je odigran jedan meč, i pobeđena je ekipa Jedinstva Putevi, sa 2:1. U Sloveniji će protivnici biti Bravo, Domžale (27. jun) i Koper (30. jun). Generalna proba zakazana je za 3. jula na stadionu Sočija u istoimenom gradu protiv Zenita iz Sankt Peterburga.

Meč sa ekipom Bravo Belinka, koja je sezonu za nama završila na petom mestu tabele slovenačkog šampionata zakazan je za danas, a prenos na Premium 1 TV Arena sport počeće u 19 časova.

Vaterpolisti Srbije su takmičenje na Svetskom prvenstvu otvorili pobedom nad Sjedinjenim Američkim Državama (17:13), a zatim nastavili sa trjiumfima. Sinoć je (uz dosta muke) pobeđena Australija, a za subotu (18.00, RTS 1) je planiran poslednji meč grupne faze planetarnog šampionata. Protivnik tima selektora Dejana Savića biće Kazahstan i pobedom ili remijem biće obezbeđen direktan plasman u četvrtfinale.

Omladinska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno na početku grupne faze Evropskog prvenstva u Slovačkoj, protiv Izraela - 2:2. A onda je u sredu usledio ubedljiv poraz od Engleske (0:4). Tako da je meč u subotu (20.00) sa Austrijom veoma važan, mada treba reći da "orlići" selektora Aleksandra Jovića moraju da pobede, ali i da Izrael izgubi od Engleske. Tako da je plasman u polufinale samo u domenu teorije, pošto Englezi imaju šest, Izraelci četiri, a naš tim samo jedan bod i mnogo lošiju gol razliku od Izraela, 2:6 prema 6:4.

Međutim, i treće mesto ima težinu, jer donosi plej-of za plasman na Svetsko prvenstvo koje će sledeće godine biti organizovano u Indoneziji. Duel će biti prenošen na RTS 1, a kao što je rečeno, početak je u 20 časova.

Jedini TV prenos u nedelju (18.00) je duel Vojvodina - Koper. Ekipa Milana Rastavca odigrala je već dve probne utakmice u Sloveniji i pobedila. Savladani su banjalučki Borac (1:0), kao i Marica iz Plovdiva sa 3:0.

Ovaj duel biće prenošen na Premiumu 1, a podsećamo vas da pripremne mečeve drugih naših timova možete da pratite na kanalima TV Arena sport.

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Petak (17.30) Partizan - Kluž (TV Arena sport - Premium 2)

Petak (19.00) Crvena zvezda - Bravo (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (18.00) Srbija - Kazahstan (RTS 1)

Subota (20.00) Srbija - Austrija (RTS 1)

Nedelja (18.00) Vojvodina - Koper (TV Arena sport - Premium 1)

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike