Predsednik UEFA sa dresom Partizana! Crno-beli darivali oca i sina Čeferin! (FOTO)

23.06.2022

21:32

0

Autor: 24sedam

U Beogradu promovisana knjiga „Sudnji dani“

Predsednik UEFA sa dresom Partizana! Crno-beli darivali oca i sina Čeferin! (FOTO)
Miloš Vazura, Aleksandar Čeferin i Milorad Vučelić - Copyright Promo/FK Partizan

Svečano je u četvrtak bilo u Beogradu. Predsednik UEFA Aleksandar Čeferin doputovao je u srpsku prestonicu kako bi uveličao promociju knjige „Sudnji dani“ koju je napisao njegov otac Petar.

Ujedno, posetu Srbiji prvi čovek evropskog fudbala je iskoristio kako bi sa čelnicima FSS, ali i predstavnicima klubova, porazgovarao o nastupajućoj sezoni koja će za srpski fudbal imati istorijski karakter zbog toga što će se šampion plasirati direktno u Ligu šampiona, dok će drugoplasirani u kvalifikacije za elitno takmičenje.

 

 

Čeferin je tokom dana razgovarao sa selektorom i direktorom A tima Orlova Draganom Stojkovićem Piksijem i Stevanom Stojanovićem, v. d. predsednika FSS-a Nenadom Bjekovićem i generalnim sekretarom srpske kuće fudbala Jovanom Šurbatovićem, kao i nekadašnjim prvim čovekom srpskog fudbala Tomislavom Karadžićem i predsednikom KSS Predragom Danilovićem.

Ni vodeći ljudi beogradskih večitih rivala nisu propustili priliku da se vide oči u oči da Čeferinom, pa su promociji knjige njegovog oca prisustvovali i Svetozar Mijailović, Milorad Vučelić, Miloš Vazura, Zvezdan Terzić, Dragan Džajić, Mitar Mrkela, Ivan Ćurković, dok su mesto među zvanicama našli i legendarni fudbaleri Partizana i Crvene zvezde Predrag Mijatović i Nemanja Vidić…

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike