Borjan opet organizovao kamp, prijavio se rekordan broj dece: Iznenađen sam, morali smo da organizujemo dodatne smene

23.06.2022

13:01

0

Kapiten Zvezde ponovo održava kamp za mlade golmane, a interesovanje je ogromno

Borjan opet organizovao kamp, prijavio se rekordan broj dece: Iznenađen sam, morali smo da organizujemo dodatne smene
viber_slika_2022-06-23_14-59-09-721 - Copyright 24sedam

Kapiten Crvene zvezde organizovao je i ove godine svoj golmanski kamp "Milan Borjan 82", za koji se do sada prijavio rekordan broj dece!

Za Borjanov kamp na Zlatiboru do sada se prijavilo 107 golmana, što znači da su morale da se organizuju dve smene po sedam dana kako bi mogla da se prime sva deca koja žele da budu golmani.

- Zaista sam iznenađen i presrećan sa brojem dece koja su se prijavila na naš kamp. Kada se uzme u obzir da fudbalski kampovi teško mogu da skupe na svim pozicijama po 50 dece, ja sam potpuno impresioniran činjenicom da imam 107 golmana i da možemo da popunimo i treću smenu, ali imamo problem sa pronalaskom smeštajnih kapaciteta – rekao je Borjan.

Njega posebno raduje jedna činjenica:

- Ono sto posebno želim da izdvojim je činjenica da imamo osmoro dece sa Kosova i osam golmana iz Hrvatske i to samo zahvaljujući predsedniku opštine Čajetina, gospodinu Milanu Stamatoviću ,koji nesebično godinama pomaze sport i ovaj put je odlučio da opština Čajetina pomogne našu decu sa Kosova i iz Hrvatske.

Zašto baš Zlatibor?

- Godinama sa Crvenom zvezdom idem na pripreme na Zlatibor i iskustveno znam koliko su sjajni uslovi za nas sportiste, pa sam želeo da i moji golmani na kampu budu smešteni i provedu svoje golmanske pripreme na ovoj savršenoj planini. Razlog zbog kog roditelji prijavljuju decu su i naši sjajni treneri koje predvodi supervizor našeg kampa gospodin Dragan Sretenijević, koji pravi neverovatnu logistiku i siguran sam da je struka primarni segment i razlog ovolikog broja golmana na kampu, rekao je Borjan pa dodao:

- I naravno kompletnu organizaciju, marketing, komunikaciju sa roditeljima, nabavku opreme, komunikaciju sa sponzorima radi sama bez dodatne pomoći, direktorka kampa, Snežana Borjan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike