Zvezdino Kup slavlje u slikama! Sever se poklonio Magiku, pa od Borjana dobio pehar! (FOTO/VIDEO)

26.05.2022

20:23

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli burno proslavili odbranu duple krune

Zvezdino Kup slavlje u slikama! Sever se poklonio Magiku, pa od Borjana dobio pehar! (FOTO/VIDEO)
0MET5948 - Copyright MN Press

Sezona je zimus delovala izgubljeno za Crvenu zvezdu. Pet bodova zaostatka za večitim rivalom Partizanom delovali su kao nemoguća misija u pokušaju da se osvoji peta uzastopna šampionska titula, ali su izabranici Dejana Stankovića skupili redove i takmičarsku godinu završili odbranom duple krune.

Pošto su nedavno na svom stadionu proslavili naslov prvaka, crveno-beli su večeras nezaboravnu takmičarsku godinu krunisali osvajanjem trofeja u Kupu Srbije, i to na najslađi način – pobedom u finalu protiv najvećeg rivala Partizana – 2:1.

Zvezdin junak ove večeri, kao i na većini velikih mečeva od kako se vratio na crveno-belu stranu Topčiderskog brda bio je Aleksandar Katai, koji je sa dve majstorije utabao sebi i saigračima put od istorijske duple krune.

Magiko je zbog toga dobio stojeće ovacije tribina stadiona „Rajko Mitić“ na kojima su se ove večeri našle pristalice kluba iz Ljutice Bogdana, a one najvatrenije, na severnoj tribini, nedugo posle završetka zvanične ceremonije dobile su u ruke pehar od kapitena Milana Borjana, kao simbolični znak zahvalnosti za veliku podršku koju su imali ove sezone, čak i u momentima kada je malo ko verovao u trofejni završetak takmičenja.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike