Grobarima neće biti svejedno posle ove oproštajne poruke: Srce puca, opet bih u taj Tango smrti!

13.06.2022

19:02

0

Autor: 24sedam

Bojan Ostojić završio misiju u Partizanu

Grobarima neće biti svejedno posle ove oproštajne poruke: Srce puca, opet bih u taj Tango smrti!
Bojan Ostojić i Nemanja Stevanović - Copyright MN Press

Iskusni defanzivac Bojan Ostojić završio je svoju misiju u Partizanu. Pouzdani štoper, koji je pre šest godina stigao u Humsku na mala vrata iz Čukaričkog, svojim zalaganjem i odnosom prema crno-belom dresu ekspresno je kupio navijače, kojima sigurno neće biti lako posle Ostojine oproštajne poruke od kluba sa Topčiderskog brda.

- Došao je i taj dan, iako sam se nadao da će san trajati zauvek, jer biti deo Partizana je ništa drugo nego najlepši san koji fudbaler može da usni i doživi. Srce puca, jer se skupilo toliko i ljubavi i bola, uspomena, radosti, sreće, tuge i sve je duboko urezano kao porodična priča, jer moj Partizan nikada drugačije nisam shvatao sem kao porodicu, kao drugu kuću – napisao je Ostojić na Instagram profilu i dodao:

- Imao sam i imaću zauvek ljubav prema klubu za koji sam dao svoju poslednju kap i ne kajem se nijednog trenutka. Štaviše, kada bih mogao da biram, opet bih sve ponovo bez ustezanja, opet bih u taj "Tango smrti". Nisam želeo da priznam da će jednom doći i taj dan, nisam se nadao da će doći kraj, nisam bio spreman da mom klubu, mom Partizanu, kažem zbogom. Za mene je u toj ljubavi uvek bilo prerano za kraj... I, uveren sam, ne samo za mene, već za svakoga ko voli Partizan, bar delićem koliko ga ja volim, a to rečima ne može da se opiše.

Na kraju Ostojić je istakao.

- Hvala svima, navijačima, trenerima, svim mojim saigračima, medicinskom bloku, ljudima u klubu...
Ostavljam vam u amanet kao svi moji prethodnici da se borite za sveti grb, da “izginite” na terenu, a posle kako bude... Hvala ti , hvala ti, crno-bela ljubavi! Jednom Partizan, uvek Partizan!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Ostojic (@ostoja_23)

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike