Bojan Ostojić: Gobeljić je skidanjem gaća pred Stojkovićem pokazao svoje vaspitanje (VIDEO)

26.05.2021

21:14 >> 05:15

0

Sramno ponašanje Zvezdinog defanzivca zasenilo slavlje pobednika

Bojan Ostojić: Gobeljić je skidanjem gaća pred Stojkovićem pokazao svoje vaspitanje (VIDEO)
Copyright Marko Gobeljić i Lazar Marković, MN Press

Iskusni Bojan Ostojić zapanjen je gledao kako se Marko Gobeljić skida pred Vladimirom Stojkovićem. To je, kako on reče, dokaz o stepenu vaspitanja Zvezdinog fudbalera:

– Žao mi je što nismo osvojili Kup. Igrači su dali sve od sebe, jednostavno penali su to, šanse su tu 50:50, otišlo je sve na Zvezdinu stranu, u njihovu korist i sad moramo da se okrenemo novoj sezoni da bismo videli gde smo i šta smo. Što se tiče nekih igrača Crvene zvezde, mislim da je to nevaspitanje. Ja mislim da se nijedan naš igrač u derbiju nije ponašao nekorektno. Stojković nije zaslužio da mu se unose u lice i da skidaju gaće ispred njega, jer znamo svi da je on sportista, branio je i toliko mečeva za reprezentaciju, ali dobro… To je njihovo vaspitanje – zaključio je veteran Bojan Ostojić.

Svetozar Marković odigrao je poslednju utaikmicu za Partizan pre nego što se ponovo vrati u Olimpijakos.

– Po drugi put napuštam Partizan, ovoga puta bez trofeja. Nažalost. Osetio sam problem sa ramenom. Nemam pojma šta je tačno u pitanju, videću to sutra na pregledu – bilo je sve što je mogao da izgovori Svetozar Marković pre nego što mu se u suzama izgubio glas.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike