Ivić se vratio na mesto uspeha - navijači su u transu!

12.06.2022

18:36

0

Autor: 24sedam

Srpski strateg pronašao novi-stari angažman

Ivić se vratio na mesto uspeha - navijači su u transu!
Vladimir Ivić - Copyright MN Press

Vladimir Ivić se vratio na mesto uspeha. Ne među njegove crno-bele, beogradske i solunske, već u Tel Aviv, gde su navijači Makabija sa oduševljenjem dočekali vest o povratku stratega koji je klubu doneo poslednje dve šampionske titule.

Srpski strateg bio je bez posla godinu i po dana posle rastanka sa Votfordom. Isticao je Ivić nekoliko puta da neće po svaku cenu prihvatiti da se vrati poslu, pa je tako prošle godine odbio i Makabi usled tadašnje neizvesne situacije između Izraela i Palelstine.

Međutim, stvari su se očigledno promenile na bolje pa je nekadašnji vezista, koji se navodno nedavno zahvalio Partizanu na ponudi da preuzme palicu od Aleksandra Stanojevića, odlučio da se vrati u klub s kojim je ostvario i neke istorijske rezultate, nasledivši zemljaka Mladena Krstajića.

- Veoma se radujem izazovu i koncentrisn sam na težak rad kako bismo dostigli ciljeve – kazao je kratko Ivić prilikom ozvaničenja saradnje koja bi po slovu ugovora trebalo da traje najmanje dve godine.

Sa Ivićem u Tel Aviv stižu i njegovi saradnici Miloš Veselinović i Hristos Klapkis, koji su sa njim bili i tokom prvog mandata u Makabiju, dok će dva nova člana stručnog štaba biti Siniša Gogić i Pavlos Guči.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike