Grci najavljuju veliki povratak Srbina! Ivić je doneo odluku!

31.03.2022

21:19

0

Autor: 24sedam

Srpski trener, navodno, imao niz sastanaka u Solunu

Grci najavljuju veliki povratak Srbina! Ivić je doneo odluku!
Vladimir Ivić - Copyright MN Press

Izgleda da su sazreli uslovi da se Vladimir Ivić vrati trenerskom poslu. Srpski strateg je od decembra 2020. godine, posle rastanka sa Votfordom, bez angažmana, a grčki mediji došli su do saznanja da bi to uskoro moglo da se promeni.

Rubrika „Agent Greek“ u listu „Sportime“ otkriva da pojedini potezi nekadašnjeg veziste Partizana i trenera PAOK-a ukazuju na to da je odlučio da se vrati trenerskom poslu, pošto je od odlaska sa Ostrva odbio nekoliko ponuda.

- Ivić često boravi u Solunu, imao je niz sastanaka u poslednje vreme i sve informacije govore da trenutno u rukama ima konkretne predloge – objavili su Grci.

Podsetimo, Ivić je nedavno u razgovoru sa 24sedam otkrio da nema posebne uslove za potencijalne poslodavce i da nema nikakve misterije u tome što je još bez angažmana.

Ja sam i posle odlaska iz PAOK napravio jednu pauzu čekajući novi klub, pa se onda javio Makabi i to mi se ispostavio kao odličan potez što sam prihvatio posao. Moji budući poslodavci znaju pod kojim uslovima dolazim, šta tražim da mi se omogući u radu i od toga ne odustajem. Recimo, bio sam u ozbiljnim pregovorima sa jednom ruskom ekipom, na kraju su se oni odlučili za drugog trenera, ali ja sam rekao na čemu insistiram, pa sad "uzmi ili ostavi" - rekao je tada Vladimir Ivić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike