Krstajić rekao zbogom Makabiju, ali u Partizan sigurno ne dolazi! Na njegovom stolu već jedna ponuda

24.05.2022

14:44

1

Autor: 24sedam

Mladi srpski stručnjak neće dugo biti bez posla

Krstajić rekao zbogom Makabiju, ali u Partizan sigurno ne dolazi! Na njegovom stolu već jedna ponuda
Mladen Krstajić - Copyright MN Press

Srpski trener Mladen Krstajić napustio je danas Makabi iz Tel Aviva, a navijači najpopularnijeg kluba u Izraelu očekuje se da ga zameni Vladimir Ivić.

Srbin je preko Instagrama poslao oproštajnu objavu navijačima koji su ga posle pobede u poslednjem kolu protiv gradskog rivala Hapoela ispratile stojeći uz veliki aplauz.

Instagram printscreen
 

- Vreme je za rastanak, hvala "žutoj porodici" za neverovatnih pola godine“ - poručio je Krstajić.

Ivić je već vodio Makabi i bio veoma uspešan jer je iza sebe ostavio dve titule. Dalje ga je odvela želja za novim dokazivanjem koju je pronašao na Ostrvu, gde je preuzeo Votford. Tamo se posle nesporazuma sa upravom rastao posle nekoliko meseci, iako je bio proglašen za trenera novembra u ligi.

Odlazak Krstajića iz Makabija nikako ne treba shvatiti kao njegov povratak u Partizan. Crno-beli ga nisu kontaktirali kao moguću zamenu za Sašu Stanojevića, jer kako 24sedam saznaje, nije u najboljim odnosima sa jednim uticajnim članom uprave Partizana.

To, naravno, opet ne treba shvatiti kao da će bivši selektor Srbije ostati bez posla. On već ima ponudu Hapoela Ber Ševe, koja je drug na tabeli iza Makabija iz Haife i samo od njega zavisi da li će svoju avanturu u Izraelu nastaviti posle današnjeg rastanka sa žutima.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike