Zvezda završila veliki posao! Pao potpis, ljubimac Delija ostaje!

11.06.2022

10:08

0

Autor: 24sedam

Saradnja je ozvaničena u prostorijama kluba, produženje do 2024. godine

Zvezda završila veliki posao! Pao potpis, ljubimac Delija ostaje!
0MET5948 - Copyright MN Press

Radovan Pankov ostaje u Crvenoj zvezdi. Ono što je najavljeno, sada je "stavljeno i na papir". Defanzivac se u prostorijama stadiona "Rajko Mitić", u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele obavezao na vernost crveno-belima na još dve godine.

- Produžio sam ugovor sa voljenim klubom na još dve godine. Dobio sam lep vetar u leđa pred novu sezonu. Na meni je da opet opravdam očekivanja. Ovo je veliki korak napred za mene. Drago mi je što ću biti deo kluba još dve godine.

Znači mi poverenje kluba. Mislim da sam ga zaslužio onim pruženim na terenu i na treninzima. Očekivao sam ovaj momenat, jer priča traje već neko vreme, ali sad smo i ozvaničili - kazao je Pankov.

Pripreme za sezonu pred nama kreću već sutra, a između ostalog ekipu Dejana Stankovića očekuju i kvalifikacije za Ligu šampiona.

- Voleo bih da osetim ukus bar još jednom Lige šampiona, ako ne i dva puta. Naravno, preduslov za to su treće i četvrto kolo ove godine, kao i titula naredne sezone, koja bi nam bila šesta u nizu. Moramo još malo da dignemo lestvicu, iako je dižemo svake godine, ali ovom timu i klubu je samo nebo granica.

Sezona za nama završena je odbranom "duple krune".

- Bilo je divno i ove sezone. Odbranili smo duplu krunu. Navijači su bili fenomenalni, pogotovo u finišu sezone. Dali su nam snagu i vetar u leđa, kada nam je snage u nogama ponestajalo. Teška sezona je za nama. Voleo bih da ih vidim u što većem broju, pogotovo sad, u letnjem periodu kada svima nama to mnogo znači. Mnogo bitan period je pred nama - zaključio je Pankov. 

Podsetićemo vas ukratko i na biografiju Pankova.

Rođen je 5. avgusta 1995. godine u Novom Sadu, a prve fudbalske korake načinio je u Vojvodini. U Zvezdu je stigao na leto 2019. godine i uspeo da osvoji dve šampionske titule, kao i dve titule nacionalnog kupa.

Odigrao je ukupno 108 utakmica i uz to uspeo tri puta da se upiše u listu strelaca.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike