Zvezda se ovom nije nadala! Propali pregovori, ništa od potpisa defanzivca!

11.06.2022

09:21

0

Autor: 24sedam

Put ka Zlatiboru na prvi deo priprema planiran za sutra

Zvezda se ovom nije nadala! Propali pregovori, ništa od potpisa defanzivca!
Dejan Stanković - Copyright MN Press

Samo dan uoči početka priprema za sezonu pred nama, nepovoljne vesti stižu iz Crvene zvezde. Posle pregovora koji su trajali skoro mesec dana, najverovatnije neće biti novog ugovora za Milana Gajića.

Kako piše Mozzart Sport, produžetak saradnje sa nekadašnjim mladim reprezentativcem Srbije bio je jedan od prioritetnih zadataka sportskog sektora crveno-belih na početku letnjeg prelaznog roka.

MN Press
 

Ali, gotovo je sigurno da se to neće dogoditi. Od početka pregovori nisu išli glatko. Posle tri sezone u Ljutice Bogdana, bek osvajača duple krune u Srbiji se nadao značajnoj povišici. Spadao je u red srednje plaćenih igrača sa godišnjim primanjima od 360 hiljada evra. Crveno-beli su bili spremni da mu podignu mesečnu platu, ali su ipak postojale nepremostive prepreke u razgovorima.

Navodno, Gajić je zahtevao da mu se vrate dugovanja iz korona sezona. I pored toga u jednom trenutku je delovalo da će do dogovora doći, čak je bio i na spisku putnika za Zlatibor i prvi deo priprema.

Međutim, izgleda da je u petak veče došlo do preokreta. Naime, Gajić je u razgovoru sa upravom rekao da karijeru želi da nastavi u inostranstvu, poručivši da ima vrlo unosnu ponudu iz Turske. Upravo zbog toga aktivirana je rezervna opcija, odnosno produžetak saradnje sa Markom Gobeljićem.

Do sada je odigrao 120 mečeva u crveno-belom dresu, postigao šest golova i upisao 25 asistencija.

Kada je reč o samim pripremama, ekipa Dejana Stankovića će se za nastavak sezone spremati na Zlatiboru, pa dve nedelje u Sloveniji, gde su planirana tri prijateljska susreta. Generalna proba zakazana za 3. jul u Sočiju protiv Zenita.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike