Stanković prati dešavanja u Africi i samo se smeška! Prvo je Ben dao gol, a onda je Zvezdin novajlija poslao projektil sa 25 metara (VIDEO)

07.06.2022

19:38

0

Igraju se utakmice kvalifikacija za šampionat "crnog kontinenta"

Stanković prati dešavanja u Africi i samo se smeška! Prvo je Ben dao gol, a onda je Zvezdin novajlija poslao projektil sa 25 metara (VIDEO)
Copyright FK Crvena zvezda

Fudbalske reprezentacije Zambije i Komorskih Ostrva odigrale su utakmicu 2. kola kvalifikacija za Kup afričkih nacija. Slavila je Zambija sa 2:1, a meč su obeležili fudbaleri Crvene zvezde, El Fardu Ben, kao i Kings Kangva.

Naime, poveli su Komori, a strelac z 13. minutu je bio El Fardu Ben. Ipak, u drugom minutu nadoknade Enok Mvepu, vezista Brajtona postigao je gol za izjednačenje. Tako da se na pauzu otišlo sa 1:1.

Konačan rezultat je postavio pomenuti Kangva, koji je postao novi fudbaler prvaka Srbije. U 88. minutu, pridošlica iz Rusije je izveo "slobodnjak" sa 25 metara i pogodio.

Takođe treba reći da je meč počeo na klupi, a šansu je dobio u 61. minutu. Dakle, šef struke Zvezde, Dejan Stanković ima razloga da bude zadovoljan jer su njegovi igrači raspoloženi za golove.

Inače, u grupi su još i Obala Slonovače i Lesoto. "Slonovi" imaju tri boda posle jednog meča, a isto toliko imaju u Zambija i Komori, ali iz dva duela. Lesoto nema nijedan,

Novi mečevi su na programu u septembru.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike