Marakana je spremna za svečanost – Zvezda i miljenik Delija imaju dogovor!

10.06.2022

15:40

0

Autor: 24sedam

Ugovor bi u subotu trebalo da bude ozvaničen

Marakana je spremna za svečanost – Zvezda i miljenik Delija imaju dogovor!
Radovan Pankov - Copyright MN Press

Radovan Pankov dogovorio je produžetak ugovora sa Crvenom zvezdom, saznaje TV Arena sport. Odbrambeni igrač crveno-belih i beogradski klub dogovorili su sve uslove i u subotu bi trebalo da bude ozvaničena nova saradnja.

Radovan Pankov je došao u Crvenu zvezdu krajem maja 2019. godine, kada je potpisao trogodišnji ugovor, koji je sada istekao. Sa crveno-belima osvojio je tri titule šampiona Srbije i dva nacionalna Kupa.

Za Crvenu zvezdu je ukupno nastupio na 108 utakmica. 

Profesionalnu karijeru započeo je u novosadskoj Vojvodini, gde je za prvi tim odigrao 46 prvenstvenih utakmica za dve sezone. Leta 2016. godine prelazi u Ural, gde se nije dugo zadržao. Usledila je pozajmica u AEK iz Larnake, da bi tokom letnjeg prelaznog roka 2018. godine postao član Radničkog iz Niša.

Za taj klub je u sezoni 2018/19 odigrao 42 meča u svim takmičenjima. Izabran je u idealni tim prvenstva, a sa klubom sa juga Srbije zauzeo je drugo mesto u domaćem šampionatu, da bi u Kupu stigli do polufilana, gde su nakon dvomeča poraženi od kasnijeg pobednika - Partizana.

Pankov je najveći uspeh u karijeri ostvario sa reprezentacijom Srbije do 20 godina, kada je sa nacionalnim timom postao prvak sveta na Novom Zelandu 2015. godine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike