Kada je Partizan rastužio njenog legendarnog oca bila je devojčica! Danas ćerka Alana Širera ostavlja muškarce bez daha! (FOTO)

10.06.2022

16:25

0

Autor: 24sedam

Legendarni napadač lepu Holi podržava u svemu što radi

Kada je Partizan rastužio njenog legendarnog oca bila je devojčica! Danas ćerka Alana Širera ostavlja muškarce bez daha! (FOTO)
Screenshot 2022-06-10 at 18.01.39 - Copyright Printscreen/Instagram/hollieshearer

Kada je njen legendarni otac igrao protiv Partizana 2003. bila je šestogodišnja devojčica i sigurno je bila jedna od većih uteha Alanu Šireru posle neuspeha u dvomeču kvalifikacija za Ligu šampiona sa beogradskim crno-belima.

Jedan od najboljih ostrvskih napadača svih vremena, ikona Njukasla tri puta se ostvario u ulozi oca, a njegova najstarija ćerka Holi izrasla je u lepoticu koja ostavlja bez daha.

 

 

 

 

Prelepa Holi danas ima 25 godina, bavi se muzikom, a fotografijama koje postavlja na Instagramu neretko mami velike uzdahe i bez dileme većinu muških pratilaca obara sa nogu.

 

 

 

 

Širerovu naslednicu na ovoj društvenoj mreži skoro 55.000 ljudi, uglavnom peva kantri muziku, a nedavno je objavila romantičnu vezu sa engleskim ragbistom Džoom Marčantom.

 

 

 

 

Pored lepe Holi, Širer ima još dvoje dece – sina Vila i ćerku Kloi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike