U ovakav Njukasl niko neće hteti da dođe, bez pobeda nema ni pojačanja

01.12.2021

10:56

0

Autor: 24sedam

Legendarni Alan Širer zabrinut za budućnost svog nekadašnjeg kluba

U ovakav Njukasl niko neće hteti da dođe, bez pobeda nema ni pojačanja
profimedia-0295138417 - Copyright Profimedia

Očekivalo se da će fudbaleri Njukasla u duelu sa Noričom konačno zabeležiti pobedu u Premijer ligi, ali je meč završen bez pobednika - 1:1.

Navijači "svraka" ponovo su zabrinuti za sudbinu svojih ljubimaca, iako jenakon kupovine kluba od strane bogatih šeika sve mirisalo na optimizam. Dani prolaze, pobeda nema, i to je ono što nikako ne odgovara klubu.

Ne samo u ovom trenutku, nego i za budućnost. Tako stvari vidi i legenda Njukasla i engleskog fudbala Alan Širer.

- Mnogo toga zavisi od naredna dva meča. Šest bodova neće biti dovoljno da se izađe iz zone ispadanja, ali bi se bar uhvatio priključak sa drugim timovima - kaže Širer, pa dodaje:

- U suprotnom će biti negativnog efekta na januarski prelazni rok. Nijedan kvalitetan igrač neće hteti da dođe u Njukasl, niko se neće priključiti klubu koji se bori za opstanak. Njukasl pod hitno mora da popravi rezultate i da se nada da će sa dobrim pojačanjima uspeti da opstane u ligi.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Njukasl najpre dočekuje Barnli, a zatim gostuje Lesteru i ako u ta dva meča ne izvuče bodove, biće već viđen u Čempionšipu. Nakon toga slede dueli sa Liverpulom, Mančester sitijem i Mančester junajtedom, a u tim susretima niko ne računa na bodove.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike