Golman maznuo misicu Vlahoviću? Lepoticu povezivali sa Ducijem, a sad je guraju u zagrljaj Rumunu iz Intera (FOTO, VIDEO)

07.06.2022

07:19

0

Autor: 24sedam

Karolina Stramare navodno je u vezi sa Jonucom Raduom, čuvarom mreže Intera

Golman maznuo misicu Vlahoviću? Lepoticu povezivali sa Ducijem, a sad je guraju u zagrljaj Rumunu iz Intera (FOTO, VIDEO)
1 - Copyright printscreen/Instagram/carolinastramare

Ni srpski fudbalski reprezentativac Dušan Vlahović, ni nekadašnja mis Italije Karolina Stramare nijednog trenutka nisu potvrdili, ali ni demantovali da su u vezi, a vatrenoj brineti mediji na Apeninima već su našli novog dečka.

 

 

 

 

I on dolazi iz sveta fudbala. Nije baš mnogo poznato ime, a sezonu u kojoj se nije nabranio za Inter pamtiće po kiksu koji je crno-plave možda i koštao titule.

 

 

Reč je o rumunskom golmanu Jonucu Raduu, koji je, kako se navodi, još u martu viđen sa Karolinom u Monte Karlu.

Nastala je tada i serija fotografija prelepe Karoline, koja i inače ume da se pošteno razgoliti, a spekuliše se da su te slike delo upravo rumunskog čuvara mreže, koji će tokom leta najverovatnije napustiti Inter.

 

 

 

 

A šta će i skim će onda Karolina? Pa sigurno ćemo saznati od italijanskih medija. U međuvremenu će, se sumnjamo, nastaviti da objavljuje fotografije koje brojni njeni pratioci gledaju sa zadovoljstvom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike