Bejl rešio da napravi najšokantniji transfer leta! Nikada nećete pogoditi kome ga je agent ponudio!

08.06.2022

15:43

0

Autor: 24sedam

Iskusni napadač bira klub iz kojeg će povesti Vels na Mundijal

Bejl rešio da napravi najšokantniji transfer leta! Nikada nećete pogoditi kome ga je agent ponudio!
profimedia-0686148874 - Copyright Profimedia/Manuel Reino Berengui/vi/DeFodi Images

Zenit karijere Gareta Bejla je prošao… Niko više nema iluziju da je iskusni velški napadač spreman da pruža partije na nivou od pre nekoliko godina, ali i u stanju u kakvom je danas još je spreman za veliku scenu.

Pre nekoliko dana Bejl je predvodio Velšane do plasmana na Mundijal posle 64 godine, a da bi tamo i nastupio mora da pronađe klub u kojem će se spremiti za predstojeće najveće fudbalsko planetarno takmičenje u Kataru.

Bejlu su za završetkom sezone istekle obaveze u madridskom Realu u kojem je doživeo najsjajnije trenutke karijere, a kako stvari stoje Velšanin je rešio da izborom nove profesionalne destinacije šokira ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu.

U utorak su ostrvski mediji zabrujali da bi nekadašnji fudbaler Totenhema mogao da se nađe u Čempionšipu u dresu Kardifa, ali danas iz Španije stiže još bombastičnija vest.

Predsednik Hetafea Anhel Tores otkrio je tamnošnjim novinarima da se čuo sa Bejlovim agentom, koji mu je ponudio mogućnost angažovanja snažnog ofanzivca.

- Razgovarao sam sa menadžerom Gareta Bejla pre 45 minuta i on nam je ponudio da ga dovedemo. Razmotrićemo i proučiti tu mogućnost sa sportskim direktorom i stručnim štabom – kazao je Tores.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike