Bejl zaprepastio izborom novog kluba! Sve će uraditi samo da zaigra na Mundijalu!

07.06.2022

08:00

0

Autor: 24sedam

Velsa na Svetskom prvenstvu nije bilo 64 godine

Bejl zaprepastio izborom novog kluba! Sve će uraditi samo da zaigra na Mundijalu!
Garet Bejl - Copyright Tanjug/AP Photo/Matt Dunham

Ime Gareta Bejla zauvek će zlatnim slovima ostati upisano u knjige velškog fudbala. Ne samo što je igrao za vrhunske klubove, pa čak i na vrhunskom nivou s vremena na vreme, nego je uspeo da reprezentaciju odvede na Svetsko prvenstvo.

Nije na Mundijalu Velsa bilo cele 64 godina, a onda je generacija koju kapiten predvodi Bejl uspela da ostvari nezamislivo. I gledaćemo ih u Kataru!

Nekako je logično i očekivano da na Mundijalu Velšane predvodi upravo Bejl, ali se on našao u nezgodnoj situaciji da nema klub. Nedavno je završio saradnju sa madridskim Realom i sada je u potrazi nove sredine jer nema nameru da završi karijeru. Ne sada kada je Vels na Mundijalu.

Da bi zaigrao u Kataru Bejl je spreman na sve. Prva i deja je bio Totenhem, ali je iz Londona stigla vest da ga ne žele u svojim redovima, pa se iskusni as okrenuo drugim rešenjima.

Pristaće bez probelma i na drastično smanjenje primanja, a britanski Telegraf donosi i ime kluba u kom će nastaviti karijeru.

Garet Bejl u Kardif Sitiju, ekipi koja igra u Čempionšipu. Iako deluje nezamislivo, iskusni fudbaler spreman je i na tu opciju. Njemu je bitno da bude na terenu i u formi pred SP u Kataru, pa se navodi da bi sa ovim klubom potpisao šestomesečni ugovor.

A posle Katara? Videćemo. Moguće je da će potražiti neki novi klub, a nije isključeno ni da će svestan da je uradio gotovo sve što se moglo u karijeri, reći da je kraj!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike