Šok pred ponoć! Linta napustio Voždovac! Naša ponuda je bila nedovoljna za njega!

06.06.2022

05:49

0

Autor: 24sedam

U narednom periodu radiće u Radniku iz Surdulice

Šok pred ponoć! Linta napustio Voždovac! Naša ponuda je bila nedovoljna za njega!
linta - Copyright MN Press

Fudbaleri Voždovca danas počinju pripreme za sezonu pred nama, u koju će ući sa drugim šefom stručnog štaba. Kako je potvrđeno na internet stranici "Zmajeva" iz Beograda, Aleksandar Linta je napustio klub, posle samo osam meseci. I to veče pre prozivke. 

- Uprkos uspešnoj sezoni u kojoj je preuzeo i vodio tim do visokog petog mesta u Superligi Srbije, na inicijativu 46-godišnjeg trenera dogovoren je sporazumni raskinut ugovora dan pre zvanične prozivke i okupljanja - navedeno je u kraćem saopštenju kluba sa Dušanovca izdatom kasno sinoć.

Takođe je rečeno da je direktor kluba Miloš Mirković bio zatečen odlukom Linte.

- Posle veoma uspešne sezone sa Lintom na čelu, jasno je da smo imali želju da nastavimo saradnju i sa više ulaganja pokušamo da nadmašimo dosadašnje rezultate. Ipak, ono što smo ponudili pokazalo se kao nedovoljno za njega u odnosu na finansijsku ponudu Radnika Surdulice.

Iznenađeni smo ovakvom odlukom, ali u fudbalu nema mesta tugovanju za bilo kim. Kao i uvek, u životu, svi mi donosimo odluke za koje smatramo da nam donose boljitak u životu. Ukoliko je Linta odabrao takav put, još jednom želimo sve najbolje.

Nećemo dozvoliti da sve to poremeti naše planove, ekipa se okuplja kao što je bilo i dogovoreno, a treninge će privremeno voditi treneri iz omladinske škole. U narednim danima pronaći ćemo, siguran sam, dobro rešenje i novu sezonu dočekati spremno uz novog šefa struke - kazao je Mirković.

Uz Lintu, klub su napustili i njegovi asistenti Nemanja Kaćanski i Branislav Bajić, kao i kondicioni trener Duško Korać. Trener golmana Predrag Miljković ostao je u Voždovcu.

Inače, klupu Radnika nedavno je napustio Dušan Đorđević koji će biti novi šef struke Napretka.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike