Kad je Zvezda preuzela kontrolu... Šta su rekli treneri crveno-belih i Kolubare posle laganih 3:0

20.03.2022

20:06

0

Autor: 24sedam

Golove su dali Ben, Rodić i Ohi

Kad je Zvezda preuzela kontrolu... Šta su rekli treneri crveno-belih i Kolubare posle laganih 3:0
CZ_vs_KOLUBARA_02 - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde na pauzu zbog obaveza reprezentacija odlaze uz pobedu, nad Kolubarom. Rezultat je bio 3:0 u korist ekipe Dejana Stankovića koja je u četvrtak eliminisana iz Lige Evrope.

- Meč posle evropske utakmice u kojoj smo se mnogo potrošili u svakom smislu. Početak je bio teži dok nismo ušli u ritam, a posle kada smo postigli pogodak, uzeli smo kontrolu utakmice u svoje ruke i priveli meč kraju na pravi način.

Uspeli smo da odmorimo i izrotiramo, a šansu su dobili i mladi koji dobro rade, ali situacija je zategnuta i nemamo bodovnu prednost da se prihvatimo nekog većeg rizika - kazao je Stanković koji je na ovom meču dao šansu mladima.

Samo je Nemanja Motika bio starter, dok su ostali dobili šansu u drugom poluvremenu, kada je meč bio rešen.

- Motika je dobro odigrao, prva utakmica na Marakani za njega pred našim navijačima, bilo je tu i emocija. Drago mi je zbog Stankovića koji je ušao u dve šanse, zbog Đurića koji je debitovao, Stanić se oporavio od povrede - objasnio je Stanković.

Sledi dvonedeljna pauza od utakmica, zbog obaveza reprezentacija.

- Sledi zaslužena pauza i smatram da smo bili maksimalni u ovom ciklusu. Ostaje žal za Evropom, mogli smo da napravimo još jedan iskorak, ali kad se sve sabere i oduzme, ovo je odličan početak prolećnog dela sezone za Zvezdu - zaključio je Stanković koji je bio zadovoljan.

Za razliku od kolege na drugoj strani, Dejana Đurđevića.

- Kadrovski smo oslabljeni, ali o tome smo pričali pre utakmice. Kada je utakmica počela na terenu je bilo 11 najboljih u tom trenutku. Bili smo korektni u defanzivnom bloku, ali nismo uspevali u napadu da ugrozimo rivala.

Ono čime nisam zadovoljan je što smo primili gol u završnici prvog poluvremena. Pristup rivala je drugačiji na 1:0 i 2:0. Ima i lepih stvari, neki mladi igrači su pokazali da možemo da računamo na njih. Ne mogu da budem zadovoljhan porazom 0:3, ali nije smak sveta. Okrećemo se utakmicama protiv narednih rivala - rekao je Đurđević.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike