Mbape iz direktorske fotelje počeo da naručuje pojačanja: Želi krilo Barselone i veznog iz Monaka

23.05.2022

06:46

0

Autor: 24sedam

Najbolji igrač PSŽ koristi blagodeti novog ugovora

Mbape iz direktorske fotelje počeo da naručuje pojačanja: Želi krilo Barselone i  veznog iz Monaka
Tan2022-5-21_21637501_2 - Copyright Tanjug/AP Photo/Mićel Spingler

Napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape zatražio je nakon produženja ugovora da uprava kluba u narednom prelaznom roku kupi dva igrača.

Kako navodi izvor Bilda, reč je o igračima francuske reprezentacije, vezisti Monaka Oreljenu Čuameniju i krilu Barselone Osmanu Dembeleu. Isti izvor kaže da se izvršni direktor PSŽ već sastao sa Dembeleovim agentom, Musom Sisokom, kako bi razgovarali o transferu. Ranije je objavljeno da je Čuameni pristao da potpiše ugovor sa Real Madridom.

Profimedia
Mbape i Nejmar

Podsetimo, Kilijan Mbape je produžio ugovor sa PSŽ do 2025. godine i postao najplaćeniji fudbaler sveta. Takođe, prema različitim izvorima, mladi Francuz je dobio pravo da učestvuje u transfer politici kluba, da se pita kod dovođenja pojačanje i prilikom angažovanja i razrešavanja trenera.

U tom smilu možda i treba posmatrati vest da će Nejmar najverovatnije biti stavljen na transfer listu, iako "La Parisijen" naglašava da se u ovom slučaju direktno pita vlasnik iz Katara. Brazilac je drugi najplaćeniji igrač "svetaca" sa 580.000 evra nedeljno, odmah iza Lionela Mesija. Novi ugovor Mbapea mogao bi i taj redosled da poremeti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike