Majstorstvo Kataija iz drugog ugla: Šta je mogao da uradi Lutovac osim što je pristao da bude "posterizovan" (FOTO)

28.05.2022

11:22

0

Autor: 24sedam

Dva dana posle finala Kupa na "Rajku Mitiću" još se priča o golovima najboljeg igrača Crvene zvezde

Majstorstvo Kataija iz drugog ugla: Šta je mogao da uradi Lutovac osim što je pristao da bude "posterizovan" (FOTO)
katai - Copyright MN Press

Da li je Aleksandar Lutovac mogao da upropasti fudbalsko remek delo Aleksandra Kataija u finalu Kupa Srbije u kojem je Crvene zvezda zahvaljujući njegova dva gola pobedila Partizan sa 2:1 i osvojila duplu krunu?

Ovo pitanje postavljaju navijači Partizana, dok druga strana uživa gledajući već drugi dan majstrostva Katajia kod oba gola.

Stiče se utisak, a on može prevariti, da se na snimku vidi kako rezervni desni bek crno-belih propušta priliku da pre Kataijevog udarca na gol ukliza i spreči najgore. Lutovac do kraja akcije trči paralelno sa Zvezdinim "Magikom" i ne pokušava da padom blokira šut na gol u trenutku kada strelac rolanjem vara istrčalog Stevanovića.

 

Tek kada se lopta već nalazi na putu ka mreži ili je već završila u njoj prevašavši preko Miletića, Lutovac završava na zemlji, ali u gol-autu.

Naravno, odgovornost Lutovca nije na prvom mestu kod ovog pogotka koji je odlučio finale. Svemu je prethodila izuzetno loša interevencija Miletića na centru, pa tek onda na red dolazi desni bek koji je daleko od zone gde bi morao ili da čuva leđa štoperu ili da ide na presecanje dodavanja koje kreće od Mirka Ivanića.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike