Zvezdinog "gardistu" skupo koštala proslava kupa: Rapid hitno raskinuo ugovor sa Stojkovićem - ovo je neprihvatljivo!

27.05.2022

21:07

0

Oštre reči stižu iz Beča: "Ovo je neprihvatljivo, bio je i kapiten, razočarani smo"

Zvezdinog "gardistu" skupo koštala proslava kupa: Rapid hitno raskinuo ugovor sa Stojkovićem - ovo je neprihvatljivo!
Tan2022-2-17_20197988_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Lisa Leutner

Bečki Rapid raskinuo je jednostrano ugovor sa Filipom Stojkovićem! Ove vesti stigle su samo dan pošto je on sa još dvojicom "gardista" gledao finale kupa, u kome je Crvena zvezda pobedila Partizan i osvojila duplu krunu.

U saopštenju Rapida se ne navode tačni razlozi, ali je iz izjava jasno da je to bilo baš slavlje sa Zvezdom, iako ima još mesec dana ugovora sa klubom.

- Zbog raznih neprihvatljivih incidenata, Rapid je prinuđen da okonča ugovor o zaposlenju sa defanzivcem Filipom Stojkovićem bez prethodnog obaveštenja – naveo je rapid.

MN Press
 

Direktorski par Zoran Barišić-Kristof Pešek izdao je saopštenje:

- Rapid se pridržava svojih ugovornih obaveza i očekuje to isto od svih igrača. Bilo ko ko radi za Rapid, mora to da čini uz potpunu posvećenost, najviši nivo profesionalizma i strast sve do poslednjeg dana ugovora. Jasno je da će svi koji prave nevolje u našim redovima u budućnosti i nećemo tolerisati bilo kakve razorne radnje.

Oglasio se čak i predsednik Martin Brikner:

- Velika porodica Rapida s pravom očekuje potpunu posvećenost i identifikaciju od svakog igrača. Ja sam lično vrlo razočaran što izgleda da ovo nije stvar za svakoga. Sa druge strane imamo pojedince koji daju baš sve za uspeh kluba, tako da je u tom svetlu dvostruko prekorno što igrač koji je u nekoliko navrata vodio naš tim na terenu kao kapiten ide na žurku, bez obzira što ne može više da igra za svog poslodavca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike