Srpski sudija slavio poraz Liverpula uz pivo? Luda priča iz kijevskog finala motiv više za Redse!

27.05.2022

17:13

0

Pamte u Liverpulu taj poraz, a posebno su bili kivni na Mažića i njegovu ekipu

Srpski sudija slavio poraz Liverpula uz pivo? Luda priča iz kijevskog finala motiv više za Redse!
FotoJet - Copyright MN Press/Printscreen/Twitter/crossandnodFT/btsportfootball

Finale Lige šampiona između Real Madrida i Liverpula u subotu izaziva sećanja na njihov duel od pre četiri godine u Kijevu, kada su Garet Bejl, Kristijano Ronaldo i društvo dobili "crvene" 3:1 i osvojili svoju treću titulu prvaka Evrope.

U susret subotnjem finalu u Parizu stižu nam razne priče, pa tako i ona luda da su posle trijumfa Reala sudije "pevale i slavile uz pivo" u svojoj svlačionici. Sudije? Milorad Mažić, Milovan Ristić i Dalibor Đurđević!

Sećate se sigurno svi tog finala, bilo je mnogo drame i lepih poteza. Bejl je dao dva gola, Serhio Ramos je u duelu povredio Mohameda Salaha i praktično ga izbacio iz igre, tadašnji golman Liverpula Loris Karijus je katastrofalnim greškama ubio svoju karijeru. Jedna od njih je bila pravi poklon Karimu Benzemi.

Posle toga je Bejl postigao jedan od najboljih golova u istoriji Lige šampiona za 2:1.

 

 

Ipak, najluđa priča sa tog finala stigla je mnogo posle njega. Peter Kravic, Klopov asistent, koji je preneo atmosferu iz svlačionica posle utakmice, koju je opisao kao "užasnu".

- Svlačionica u Kijevu je bila kao bolnica. Zamislite da uđete tamo, a jedan vaš igrač je već bio u bolnici i sad se vratio i plače od bolova. A onda čujete protivnika kako slavi. A onda u svlačionici pored i sudije slave. Ne znam zašto, ali su pevali i slavili sa kartonom piva. Za nas je bilo užasno, ali to je sve deo fudbala. Morate da pokažete snagu i veličinu i u porazu. Kao i pravu reakciju. Da, bolelo nas je, ali nas nisu nokautirali. Bili smo u nokdaunu, ali nije kraj.

Liverpul sada ima šansu da se osveti u subotu uveče ne samo za poraz iz 2018, nego i prošlogodišnji u četvrtfinalu. Na kladionicama su "crveni" favoriti, ali… Znate već.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike