Vijera je sada u centru skandala! Sećate li se kako se brutalno vređao sa Mihajlovićem?!

20.05.2022

06:15

0

Autor: 24sedam

Incident se desio pre 22 godine u Ligi šampiona

Vijera je sada u centru skandala! Sećate li se kako se brutalno vređao sa Mihajlovićem?!
miha05 - Copyright MN Press

Patrik Vijera je šutnuo navijača Evertona posle "invazije" na terenu "Gudisona". Najavljuje se da će protiv menadžera Kristal Palasa biti pokrenuta istraga, mada je bio isprovociran.

Ovaj incident je povod za jedno prisećanje, od pre 22 godine. Tada je Francuz kao fudbaler Arsenala došao u sukob sa Sinišom Mihajlovićem koji je tada igrao za Lacio. U meču Lige šampiona londonskog i rimskog kluba bilo je vređanja.

Profimedia
 

Naime, posle duela elitnog UEFA takmičenja, Vijera je rekao da ga je Srbin, sada trener Bolonje nazvao crnim g***om. Mihajlović je međutim odmah uzvratio i objasnio svoju reakciju.

- Uvredio sam Vijeiru, ali samo kao odgovor na njegove uvrede. Nazvao me je ciganskim g***om, pa sam mu ja uzvratio. Ja sam i ponosan što me je tako nazvao i nisam se uvredio, tako da mislim da i on ne može da se uvredi jer sam mu rekao da je crn. Jesam ga nazvao i crnim kopiletom, ali ne i majmunom. Ne liči na majmuna, ali bih mu to rekao da liči - preneli su tada inostrani mediji reči Mihajlovića.

- Provocirao me je od prvog minuta, a to nije prvi put. Sada sam mu i vratio. Nevažno mi je ko je kakve boje, ni kakve je boje on, ali niko ne može da se ophodi prema meni ovako. Jedino zbog čega žalim je što sam morao da reagujem tek posle meča, kada me je psovao i kada sam ga zgrabio za vrat. Svako ko je igrao zna da tada adrenalin i dalje radi. Ja sam ono što jesam i tako bih reagovao i da sam bio na ulici - zaključio je Mihajlović i dodao da prihvata odgovornost.

 

 

- Jesam odgovoran, ali ako treba da bude kazne, ne treba samo ja da trpim. Ako sam ja rasista, onda je i Vijera.

Inače, Mihajlović je kažnjen sa dve utakmice.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike