Zvezdi žestoko zaljuljao tron, pa iz Surdulice stigao u Kruševac – Napredak ima novog trenera!

25.05.2022

15:13

0

Autor: 24sedam

Dušan Đorđević stiže pod Bagdalu

Zvezdi žestoko zaljuljao tron, pa iz Surdulice stigao u Kruševac – Napredak ima novog trenera!
20211017mmDjordj04 - Copyright MN Press

Sve više deluje da Napretku prestoje mnogo lepši dani. Posle veoma turbulentnog perioda, na stadionu pod Bagdalom se sve glasnije šuška o povratku nekadašnjeg glavnog finansijera Marka Miškovića u klub, a pre nego što to bude ozvaničeno Kruševljani su najavljenu veliku rekonstrukciju krenuli od trenerske klupe.

Novi trener Napretka biće Dušan Đorđević.

Strateg koji je sa Radnikom u tek završenoj sezoni uzeo pet bodova Crvenoj zvezdi i tako je umalo skinuo sa šampionskog trona naredne nedelje trebalo bi da bude promovisan u novog šefa stručnog štaba.

- Na vanrednoj sednici Skupštine Napretka se moglo čuti da će u novu sezonu klub ući sa novim trenerom, a po svemu sudeći, biće to Dušan Đorđević, dojučerašnji strateg Radnika, pre toga i Čukaričkog. Pregovori su u završnoj fazi, a zvanična promocija bi trebalo da bude 1. juna - navedeno je u klupskom saopštenju.

Đorđević će na klupi Napretka zameniti nekadašnjeg trenera Vojvodine i Partizana Zorana Milinkovića, koji je pred plej-of preuzeo „čarapane“. Ipak, iskusni strateg očigledno nije zadovoljio čelnike Napretka, koji je u sedam utakmica doigravanja za titulu osvojio samo jedan bod, bez postignutog gola.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike