"Grobar" napao "grobara": Reci mi šta hoćeš samo nemoj to da sam loš igrač!

23.03.2022

12:39

0

Autor: 24sedam

Bivši napadač crno-belih odgovorio nekadašnjem asu Partizana

"Grobar" napao "grobara": Reci mi šta hoćeš samo nemoj to da sam loš igrač!
Copyright MN Press

Dvojica bivših partizanovaca u Sloveniji nisu na istim talasnim dužinama. Pojačanje Maribora Đorđe Ivanović nije po ukusu bivšeg sportskog direktora ljubičastih Zlatka Zahovića ili preciznije rečeno, trenutna fizička spremnost nekadašnjeg fudbalera Spartaka i crno-belih nije oduševila legendu slovenačkog fudbala. 

Zlatko Zahović ga je pre izvesnog vremena prekorio da je potpuno nespreman, ali je Ivanović sa osmehom na licu prokomentarisao njegove reči:

- Ja na to gledam ovako: bolje je reći da sam nespreman nego da budem loš igrač. Ne znam šta da kažem na sve to. Možda se zaista ponašam nespremno, ne znam. Ali svi koji me poznaju znaju da sam profesionalac i da mnogo treniram. Ali svako ima pravo na mišljenje.

Ivanović je po odlasku iz Partizana zaigrao za Olimpiju iz Ljubljane, da bi posle jedne sezone prešao u beloruski Šahtjor iz Soligorska. Odatle je ove zime stigao u Maribor. Na drugoj strani, Zahović je dugo obavljao funkciju sportskog direktora kluba, a sada ga je na tom mestu nasledio bivši štoper ekipe Marko Šuler.

Ivanović je u prošlom kolu postigao svoj drugi pogodak, koji je Mariboru doneo pobedu (1:0) protiv Celja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike