Hrvati preko Partizana dižu cenu Dinamu! Klub iz Humske hteo novog napadača „modrih“?

04.02.2022

17:35

0

Autor: 24sedam

Pomalo začuđujuća vest stiže iz Zagreba

Hrvati preko Partizana dižu cenu Dinamu! Klub iz Humske hteo novog napadača „modrih“?
profimedia-0642971318 - Copyright Profimedia

Izgleda da su nekadašnja braća rešili da preko Partizanovog imena malo „podignu cenu“ zagrebačkog Dinama. Jer, kako drugačije protumačiti pominjanje kluba iz Humske u tekstu „Jutarnjeg lista“ kojim je predstavljen novi napadač „modrih“ Mahir Emreli.

Azerbejdžanski reprezentativac stigao je na „Maksimir“ iz Legije u sklopu prebijanja dugovanja za transfer Lirima Kastratija u velikana iz Varšave.

I ništa ne bi bilo previše zanimljivo ljubiteljima fudbala u Srbiji, da se, barem tako deluje, ničim izazvano u tekstu u kojem se piše o pozicijama koje bi Emreli mogao da pokrije u ekipi Dinama, nije provukla navodna zainteresovanost crno-belih za nekadašnjeg fudbalera Karabaga.

Podsetimo, čelnici sportskog sektora „valjka“ su uoči početka zimskog prelaznog roka jasno istakli da su odustali od dovođenja napadača kako bi Partizanovo dete Marko Milovanović dobio dovoljno prostora da očigledan potencijal što pre pretoči u očekivani kvalitet.

Zbog toga još više čude navodi zagrebačkog lista, koji je uz navodno interesovanje kluba iz Humske, dodao i želje Bašakšehira, Antalijaspora i Osijeka za angažovanjem strelca 11 golova na 33 utakmice u dresu Legije u dosadašnjem toku sezone.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike