Stanković najavljuje spektakl pred 40.000 Delija: Zvezda je uradila fenomenalnu stvar, siguran sam da će biti mnogo lepo!

21.05.2022

16:07

0

Autor: 24sedam

Trener Zvezde najavio poslednji prvenstveni meč ove sezone

Stanković najavljuje spektakl pred 40.000 Delija: Zvezda je uradila fenomenalnu stvar, siguran sam da će biti mnogo lepo!
kkcz-olimpija-11 - Copyright MN Press

Crvena zvezda u nedelju od 18.30 (TV Arena 1 premium) na svom stadionu dočekuje Voždovac u poslednjem kolu Linglong Superlige Srbije i potreban joj je samo jedan bod kako bi i matematički overila odbranu šampionskog trona.

Trener Zvezde, Dejan Stanković, izneo je svoja očekivanja pred utakmicu:

- Puno puta smo pričali o sastavima, ali ne bih detaljnije ulazio u to. Znamo naš cilj, još u januaru smo rekli da imamo 16 utakmica - 16 finala, tako da izvešćemo najjači tim, kako fizički, tako i mentalno. Nema razloga da bude drugačije sutra i da odstupimo od toga - rekao je Stanković, pa dodao:

- Spremam utakmicu po utakmicu i to da li je jedan, dva, tri ili četiri špica, nama nije menjalo mnogo toga, jer znamo šta nam je činiti. Svesni smo da utakmica traje 90 minuta i da moramo da budemo pravi u svakom trenutku.

Potom je Zvezdin strateg prokomentarisao ekipu Voždovca, istakavši da se radi od vrlo kvalitetnom protivniku.

- Žele da igraju fudbal ko god da je protivnik, bilo da su domaćini ili gosti. Dva puta smo se susreli sa njima, znamo im vrline i mane, ali isto tako smo svesni da ćemo igrati kod kuće pred 40 hiljada ljudi. Spremni smo u potpunosti za meč. Da li bih doveo nekog iz Voždovca u Zvezdu? Radije bih zadržao ove igrače koje treniram.

Podrška navijača je nešto na čemu su crveno-beli veoma zahvalni i često govore o tome, te je i ovaj put Stanković pozvao iste da im pruže podršku. Ulaz je besplatan, a atmosfera na tribinama će biti nezaboravna.

- Zvezda je uradila fenomenalnu stvar sa barjacima da se vratimo nekoliko godina i decenija u prošlost i siguran sam da će to biti mnogo lepo. Ne mogu da se odlučim koja kombinacija boja mi se sviđa, ali ću da kupim svaki kako bi mi ostali za uspomenu – kazao je Dejan Stanković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike