Crveno-beli ništa ne prepuštaju slučaju! Dan pred meč za titulu podsećaju na Misterove motivacione reči - Samo Zvezda! (VIDEO)

21.05.2022

08:33

0

Meč sa Voždovcem rešava sve

Crveno-beli ništa ne prepuštaju slučaju! Dan pred meč za titulu podsećaju na Misterove motivacione reči - Samo Zvezda! (VIDEO)
20220410mmDelije06 - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju igraju meč poslednjeg kola sa ekipom Voždovca, a trijumf crveno-belih ili remi, bi i definitivno doneli petu titulu u nizu.

U ovom trenutku, Zvezda ima dva boda prednosti u odnosu na gradskog rivla, ekipu Partizana, koji u nedelju igra sa niškim Radničkim.

Velika je želja kod igrača sa Marakane, navijači sa oduševljenjem čekaju na proslavu nove titule, te društvenim mrežama kruže snimci motivacije.

Naime, jedan od njih je nastao u januaru, kada su crveno-beli imali pet bodova zaostatka za večitim rivalom, a deo je izjave trenera ekipe, Dejana Stankovića.

Od januara do maja, Zvezda je apsolutno preokrenula situaciju u svoju korist, ali navijači ništa ne prepuštaju slučaju, te podsećaju na reči Mistera.

Zvezda je putem zvaničnog Instagram profila objavila snimak sa okupljanja u januaru, kada je Stanković jasno rekao šta je njegovim momcima potrebno za preokret.

 

 

- Od danas, pa do 26. maja, samo Zvezda! Zvezda, Zvezda, Zvezda, zvezda i samo Zvezda - rekao je Stanković na startu priprema.

Nema sumnje da je tada Stanković iskusno "prodrmao" ekipu, a upravo tog 26. maja, crveno-beli će igrati i za trofej u Kupu Srbije, akda će ponovo rival biti Partizan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike