Može li Voždovac da pokvari šampionsku feštu na Marakani? Linta tvrdi: Ne zanimaju me tuđi interesi!

21.05.2022

05:08

0

Autor: 24sedam

Trener Voždovca pred gostovanje Crvenoj zvezdi

Može li Voždovac da pokvari šampionsku feštu na Marakani? Linta tvrdi: Ne zanimaju me tuđi interesi!
linta - Copyright MN Press

Na Marakani se sprema šampionska fešta. U nedelju od 18.30 na najveći srpski stadion stiže Voždovac, na meč poslednjeg kola Superlige Srbije protiv Crvene zvezde, kojoj je i jedan bod dovoljan da odbrani šampionski tron. „Zmajevi“ su u bliskoj prošlosti znali da pomrse šampionske planove klubu iz Ljutice Bogdana. Eventualnom novom senzacijom protiv favorizovanog rivala širom bi sebi otvorili vrata izlaska na evro-scenu, i ujedno, najverovatnije, promovisali Partizan u novog šampiona.

- Od kada sam došao u klub, ne zanimaju me tuđi interesi, zanimaju me samo interesi fudbalskog kluba Voždovac i interesi mojih igrača. Ideja je uvek ista, da iz dobre i prepoznatljive igre dođemo do rezultata. Cilj je motivisati i afirmisati ove igrače, poboljšati ih u svakom aspektu, od ljudskog do igračkog. Moramo da ostanemo pozitivni i da fokus bude samo na nama - istako je trener Voždovca Aleksandar Linta i osvrnuo se na činjenicu da njegove izabranike izvesno čekaju pune tribine „Marakane“:

- Želim da mojim igračima huk sa tribina ne bude opterećenje već vetar u leđa koji će im pomoći da se pokažu u što boljem svetlu. Važno je greške svesti na minimum i verovati jedni u druge do pozitivnog rezultata – rekao je Linta, koji na Topčiderskom brdu neće moći da računa na Ivana Milosavljevića i Alena Mašovića, dok Filip Damjanović izostaje zbog suspenzije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike