Matić na odlasku gasi požar u Mančesteru! Srbin umiruje besne navijače Junajteda: Želim da ovo znate!

19.05.2022

15:47

0

Autor: 24sedam

Iskusni vezista hrabri sve na „Old Trafordu“

Matić na odlasku gasi požar u Mančesteru! Srbin umiruje besne navijače Junajteda: Želim da ovo znate!
Nemanja Matić - Copyright Profimedia

Nije Nemanja Matić bez razloga dobio ovacije na oproštaju od „Old Traforda“. Srpski vezista ovog leta posle pet godina napušta Mančester junajted, ali je, bez obzira na to, iskoristio još jednu priliku da upotrebi svoj uticaj kod navijača kako bi donekle „kupio mir“ na „Teatru snova“ pred još jedan novi početak „đavola“ od odlaska legendarnog Ser Aleksa Fergusona.

Junajted od naredne sezone kreće u još jedan pokušaj da se vrati na vrh Premijer lige. Sa Erikom Ten Hagom na klupi, u crvenom delu Mančestera se nadaju da bi konačno mogli da uđu u ravnopravnu borbu za šampionski tron, ali navijači imaju sve manje strpljenja i razumevanja za klupske čelnike.

- Znam da smo imali nekoliko teških sezona, ali želim da navijači to znaju – na treningu dajemo sve od sebe, Junajted će se sigurno vratiti. Biće potrebno neko vreme, ali vratiće se. Nastavite da podržavate tim, ostanite zajedno – poručio je Matić fanovima „đavola“, koji su Srbina iskreno zavoleli u prethodnih pet sezona.

- Mislim da navijači prepoznaju šta radim na terenu. Takođe, i van njega pokušavam da budem primer. Pokušao sam da budem igrač Mančester junajteda ne samo na terenu, znam šta ovaj grb znači našim navijačima. Nedostajaće mi svi, Junajted ima fantastične ljude koji rade za klub. Oni su iza kamera, ali su veoma važni za tim. Srećan sam što sam imao priliku da radim sa njima i sigurno je da će oni zauvek biti moji prijatelji – kazao je Nemanja Matić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike