Odgovor Srbina ih je sigurno zaboleo: Navijači Arsenala provocirali Junajtedove fudbalere, a onda su ugledali Nemanju Matića (VIDEO)

24.04.2022

06:21

0

Vezista se nije libio da uzvrati

Odgovor Srbina ih je sigurno zaboleo: Navijači Arsenala provocirali Junajtedove fudbalere, a onda su ugledali Nemanju Matića (VIDEO)
Nemanja Matić - Copyright Printscreen/Twitter/Black martinelli

Srpski vezni fudbaler, Nemanja Matić, potrvdio je da na kraju ove sezone odlazi iz Mančester junajteda, koji pak ima jednu od slabijih sezona u istoriji kluba.

Juče su doživeli težak poraz od Arsenala sa 3:1, te su sve dalje od mesta koje vodi u Ligu šampiona, a novi trener Erkik ten Hag još uvek nije preuzeo ekipu.

Međutim, na jučerašnjem meču, između Junajteda i Arsenala, pristalice domaćeg tima su uputile niz uvreda na račun igrača Mančestera.

Bili su Crveni đavoli potpuno nemoćni u ovom meču, što su pak navijači Arsenala koristili i prozivali igrače, naročito one na klupi.

A onda su ugledali Matića i uputili mu niz uvreda, ali Srbin nije ćutao, te im je šmekerski odgovorio.

 

 

- Ja imam tri titule, a vi nula! - može se pročitati sa usana Nemanje Matića na snimcima koji kruže društvenim mrežama.

Matić je do tih titula dolazio u dresu Čelsija, a u "postu" je od dolaska u Junajted, ali Arsenal na titulu čeka od 2003/04, pa je ova konverzacija sigurno više zabolela pristalice domaćeg tima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike